Öne Çıkanlar Fatma Özen Mevsimlik işçi kontenjan Bahattin Karabina Kültür bakanlığı

Şehit ve Gazi Aileleri İftar Yemeğinde buluştu.
İftar yemeği ezan saatinin yaklaşmasına binaen okunan aşr-ı şerif ve dua ile başladı. İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan; iftar yemeğinin ardından herkesin duygu ve düşüncelerini aktarmak için söz alabileceğini söyledi.
 
İlk olarak İstanbul Şehit Aileleri Derneği Genel Başkanı Mehmet Güner söz aldı. Güner, herkesi selamlayarak başladığı konuşmasında, iftar yemeğini düzenleyenlere ve katılanlara teşekkür etti. Güner, "Böyle faaliyetler sayesinde devletimizin arkamızda olduğunu bir kez daha anlıyoruz ve gurur duyuyoruz. Ülkemizde şehit ve gazilerimiz için birçok faaliyetler düzenlenmektedir. Devletimiz bizleri hiçbir platformda yalnız bırakmamaktadır. Ben de bu duygu ve düşüncelerle sizleri tekrar selamlıyorum ve afiyet olsun diyorum” dedi.
 
Şehit ve Gaziler adına söz alan Gazi Cevat Özdemir de protokolü ve katılımcıları selamladı. İftar yemeğini düzenleyen Şalpazarı Kaymakamlığı'na ve SYD Vakfı'na teşekkür etti. Böyle faaliyetlerin kendilerini çok duygulandırdığını ve gururlandırdığını ifade eden Özdemir, gerçekten devletimizin gazi ve şehitlerine sahip çıktığını söyledi. Duygu selinin yaşandığı böyle bir ortamda konuşmasını kısa kesmek istediğini söyleyen Gazimiz herkesi tekrar selamladı ve teşekkür etti.
 
SYD Vakıf Mütevelli Heyeti adına ise aynı zamanda Üzümözü Köyü Muhtarı da olan Hasan Karadeniz söz aldı. İftar yemeğine gelen ailelere teşekkür eden Karadeniz Vakıf olarak da şehit ve gazilerimizin her türlü sorunlarına yardımcı olmak için hazır olduklarını söyledi. Değerli vakitlerini almak istemediğini ifade eden Karadeniz sözlerini bitirdi.
 
Belediye Başkanı Fehmi Cengiz ise iftar yemeklerinin birlikteliğin simgesi olduğunu söyledi. Diğer tüm faaliyetlerimizde de aynı birlikteliği görmek istediğini ifade eden Cengiz iftar yemeğini düzenleyenlere ve katılanlara teşekkür etti.
 
Son olarak İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan;”Bu mübarek günlerde aziz şehitlerimizi ve gazilerimizden ahirete intikal edenleri yad ederek ve şu anda buraya icabet eden şehit ve gazi ailelerimizi,katılımcıları selamlayarak sözlerime başlıyorum. Amacımız şehit ve gazi ailelerimizle iftarda biraraya gelmekti. Göründüğü gibi çok güzel bir ortam oluştu. Çünkü bu topraklar onların bizlere emanetidir. Bizler de onlar için ne yapsak azdır. Bu duygu ve düşüncelerle böyle bir iftar yemeği tertip ettik. Birlik ve beraberliğimizin simgesi olan bu faaliyetler her alanda sürüp gitmelidir. Devlet olarak bizler de şehit ve gazi ailelerimizin her konuda yanında olmaya hazırız. Hiç çekinmeden makamımıza gelebilirler. Zaten biliyorsunuz sizlere makamımız her zaman önceliklidir. Sözlerimi bitirirken uzak ve yakından gelen herkese teşekkür ediyorum, tekrar bir araya gelemek dileğiyle iyi akşamlar diliyorum”,dedi.

İftar'a katılanlar arasında; Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan ve Eşi Tonya Kaymakamı Yeliz Yıldızhan, Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, İlçe Jandarma Komutanı Selahattin Ural, İlçe Emniyet Amiri Ferda Yılmaz, İlçe Tarım Müdürü Reşat Baş, İlçe Müftü Vekili ve Vaizi Mustafa Çakır, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa Bektaş, SYD Vakıf Müdürü Hurşut Akgün, KHG Birlik Müdürü Fatih Kandil, İstanbul Şehit Aileleri Derneği Genel Başkanı Mehmet Güner, Ünlü organizatör ve Ak Parti Şalpazarı Belediye başkan aday adayı Necati Selvitop, Şehit Aileleri, Gazi Aileleri, SYD Vakıf Mütevelli Heyeti ve personeller katıldı.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.