Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar köy şalpazarı.agasar Müftüye Sahip Çıktılar.Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk

Şalpazarlılar Yemekte Buluştular.
Ankara'da düzenlenen 9.”Her Yönüyle Trabzon” etkinliklerinin II.Gününde Şalpazarı standını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Özel Umut Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Aydın, Yavuz Aydın, Sayıştay Üyesi Mustafa Atalar, Dernekpazarı ve Vakfıkebir Kaymakamları, Eski Trabzon İl Emniyet Müdürümüz Ertan Yavaş, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ve çok sayıda vatandaşlarımız ziyaret ettiler.

Şalpazarlılar Akşam yemeğinde buluştular.

Ankara'da yaşayan İşadamı Metin ve Murat Kandazoğlu'nun kardeşlerin verdiği akşam gemeinde Şalpazarlılar biraraya geldiler.

Kandazoğlu Ailesi adına İşadamı Metin Kandazoğlu yaptığı kısa konuşmada; ”Bugün burada 9.”Her Yönüyle Trabzon”Ankara Etkinlikleri hasebiyle siz değerli hemşehrilerimizi ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Katılımınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum”,dedi.

Belediye Başkanı Refik Kurukız da, Şalpazarı'nın sorunlarından kısaca bahsederek tüm bürokrat ve işadamlarımızdan yardım beklediklerini söyledi. Böyle bir organizasyonu tertip ettikleri için Kandazoğlu ailesine ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum dedi.

İlçemiz Kaymakamı Cafer Sönmez de herkese hayırlı akşamlar dileyerek başladığı konuşmasında, kendinden bahsederek, Son yayınlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Şalpazarı ilçesine atandığını ve ilk günden bu yana insanların sıcak kanlılığından dolayı çok kısa zamanda ilçemize alıştığını söyledi. İlçemizin böyle güzide insanlar yetişitirdiğini görünce de çok mutlu olduğunu ifade etti. Bu kademelere gelen hemşehrilerimizin İlçemizde eğitim-öğretim gören öğrencilere rol model olmalarını teklif etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir toplantı tertipleyerek öğrencilerimizin onları örnek almalarını, hayat hikayelerinden etkilenerek daha azimli ve hırslı çalışmalarını sağlayabileceklerini söyledi. Organizasyonu düzenleyen Kandazoğlu Ailesine ve yemeğe katılan herkese teşekkür eden Kaymakam Sönmez, tüm hemşehrilerimizi ve vatandaşalrmızı AKM’deki standımıza davet etti.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.