Öne Çıkanlar istanbul Harun Demir Sinlice Şalpazarı Engin Çırakoğlu

Şalpazarlılar Çimento Fabrikasını istiyor.
Şalpazarı Bağımsız Belediye Başkanı Fehmi Cengiz uzun zamandır Trabzon’un gündemini meşgul eden Tonya’ya yapılacak olan Çimento Fabrikasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başkan Cengiz, "Şalpazarlılar Çimento Fabrikasını istiyor. Yıllar önce Trabzon’da Çimento Fabrikası Kuruldu bu millet bu fabrikayla ölmedi.

Tonya’nın yükünü hafifletmek istiyoruz. Tonyalılar bu fabrikayı istemiyorlarsa biz istiyoruz. Yerimizde var. Gelsinler yer tespiti yapsınlar, istedikleri yere kursunlar. Yerimiz ve hammaddemiz çok. Türkiye’de bir özellik var. Trabzon doğudan büyüyor, Türkiye Batıdan büyüyor.

Trabzon’da batı tarafına fazla bakılmıyor. Bu vesileyle bundan sonra inşallah bakılacak. Biz Çimento Fabrikasını Şalpazarı’na istiyoruz. Tonya’yla karşı karşıya gelmek istemeyiz. İstemiyorlarsa biz Şalpazarılar olarak bu fabrikaya talibiz” dedi.




Kaynak:haberal61.com
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ender Tulumen 11 yıl önce

Sayın Başkanım Değerli Hocam
Düşüncelerinizdeki kalkınma hamlesine yerden göğe kadar katılıyorum, lakin çevremizin dağlık alan olması bu isteğinizin önüne geçiyor. Uçucu ve havadanda ağır olmaması nedeni ile bu fabrika Şalpazarını ve etrafını ölümlerle tehdit eder. Son söz halkındır, Hayırlı çalışmalar...

Avatar
Hasan Gemiköz 11 yıl önce

Sayın Başkan siyaseten farklı olduğumuz halde dört yıldır Şalpazarı'na yaptıklarınızı takdir edenlerdenim. Ancak bir çevre felaketi olan çimento fabrikasına sahip çıkman bana göre AKP'ye yeşil ışık yakıyorsun.Şalpazarı halkına faydalı olmaya devam edeceksen bu yanlışından vazgeç.Saygılarımla.Hasan Gemiköz -İstanbul

Avatar
simenneli 11 yıl önce

Biz büyük şehirde yaşıyoruz.Çimento fabrikasını nereye yapacaksın Sayın Fehmi Cengiz.Hammadde nerede.Ak Partiye geçmek mi istiyorsun Oflu Erdoğan'a destek vermek bu yaştaki birine yakıştı mı? Hiç Değirmen dere de ki çimento fabrikasını gördünmü? Değirmendereden niçin kaldırılıyor sorguladın mı?. lütfen kuracağın yeri belirle her halde Kireç Mahallesine kurmayacaksın.Belirle Bak Ağasarlı Tonyalı gibi karşı çıkar.

Avatar
ali kahraman 11 yıl önce

başkan siz haber seyret miyorsunuz herhalde illerinden halk çimento soluyoruz diye eylemler yapıyor siz davetiye gönderiyorsunuz kırmızı ha lıseriniz olur belki

Avatar
Aydın Erg 11 yıl önce

Sayın başkanım çimento fabrikasından şalpazarına deve de kulak kadar fayda gelir. Zengin olacaklar belli .şalpazarının doğasını batırmayın,, Biz alışmışız gurbete bari yazın gelince toz duman yutmayalım. Bu iş ciddi meseledir istiyoruz demekle olmaz. Sonra vebali var bunların. Tonyalı hemşehrilerimiz istemiyorsa da boşuna değildir. Saygılar.