Öne Çıkanlar hıdırellez bahar bayramı Sevim Bayraktar istanbul Amansız hastalık Üsküdar Belediyesi meclis üyesi

Şalpazarlı Bayanlar Kültür Merkezine Kavuştu.
Şalpazarı Belediyesi tarafından ve Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen ile Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk’un katkılarıyla bayanlar için yaptırdığı, içinde bayanların, Çay Kahve içilebilecekleri dinlenme salonu, Namaz kılabilecekleri Mescit, Spor yapmaları için spor odası, duş, wc ve çocuk emzirme odasının bulunduğu Kültür Merkezi’nin resmi açılışı bugün yapıldı.

Açılışta bir konuşma yapan başkan Kurukız; Başımızın tacı bayanlarımıza, arefa günü böyle bir yeri açmak nasip olduğu için çok mutluyum. Vaadlerimizi bir bir yerine getiriyoruz. Ayrıca bu merkezin açılışında emeği geçen iş adamı Murat Demire Üsk.Beld.Başkanı Hilmi Türkmen'e, Tuzla Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Çabuk'a oturma grubunda Bellona'ya Tv bilgisayar vb. gibi eşyalar için Arçelik'e teşekkür ediyorum dedi.

Açılışa Şalpazarı İlçe kaymakamı Cafer Sönmez, MHP Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, AK Parti Şalpazarı İlçe başkanı Murat Topkara, MHP Şalpazarı ilçe başkanı Pirağa Yaşar, CHP Şalpazarı ilçe başkanı Ünal Özen, Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin, Türk Kadınlar Birliği Trabzon Şube Başkanı Hatice Saraç, Belediye başkan yardımcıları, Belediye Meclisi Üyeleri, Mahalle MuhtarlarI ve vatandaş katıldılar.

Böyle bir yerin Trabzon bölgesinde bir ilk olduğunu belirten bayanlar, böyle bir yerlerinin olmasından çok mutlu olduklarını belirttiler.

Resmi açılışı yapılan Kültür merkezinde Misafir bayanlara iki bayan görevli hizmet edecek.

Haber: Ali Dursun / Şalpazarı Haber


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.