Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu Esat Kalay

Şalpazarı'nda 50.Kütüphane Haftası Etkinliği Yapıldı.
Bu yıl diğer yıllardan farklı olarak Halkımıza kitap sevgisini aşılamak amacıyla Şalpazarı Hürriyet Meydanı’nda yapılan etkinlik'te İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapıldı.

Şalpazarı İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında; ”Programın halkımızın içinde yapılmasının amacı öğrenci ve velilerimizin kitap okuma sevgisini paylaşması ve kaynaşması içindir. İnşallah çok güzel bir programla bunu taçlandıracağız. Vatandaşlarımızıda işin içine kattık. Milli Eğitim camiası olarak güzel işlere imza attık. İlçemize bir Anadolu Lisesi kazandırdık. Bunu çok önemsiyoruz. Bu okulumuzdan ve diğer okullarımızdan güzel Üniversitelere öğrencilerimizi yerleştirmek için çaba sarfedeceğiz. Öğrencilerimizde okullarına sahip çıkacaktır. Ben tekrar programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Aramızda kitap severler var, heyecanlanıyorlardır, sözü onlara bırakıyorum”,dedi.














Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.