Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Sisdağı Kadırga derneği

Şalpazarı Kaymakamlığı Atatürk İlköğretim Okulunada Yardım Dağıttı.
Şalpazarı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı,nın, LCWAIKIKI tarafından gönderilen yardım kolilerinden oluşan hediyeleri, Şalpazarı İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Atatürk İlk ve Ortaokulu’nda yardıma ihtiyacı olan öğrencilere dağıttı.

Şalpazarı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın devam eden yardım dağıtımı programda okul öğretmenleri ile bir araya gelen İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, Okul’un durumu ve öğrencilerinin başarı performansları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan; 8/A (Huzur Sınıfı), 8/B (İyiniyet Sınıfı) ve 8/C (Yardımsever Sınıfı) sınıflarını ziyaret ederek öğrencilere ortak sınavların çok önemli olduğuna değinerek ve gerekli çalışmaların yapılması hususunda öğretmen ve öğrencilere telkinlerde bulundu. Ortak sınavlardaki başarı durumlarını sorarak daha başarılı olmaları için çok çalışmalarını, diğer öğrencilerinde onları örnek almalarını belirtti. Ortak Sınavlar ve Kitap Okuma kampanyasında başarılı olan öğrencileri ödüllendireceğini tekrarlayan Kaymakam Yıldızhan; tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.