Öne Çıkanlar vali Bişi kentsel dönüşüm Şalpazarı Eğitim ve Kalkınma Vakfı Kıdemli Albay Nevzat Yamaç

Şalpazarı İlçe Müftülüğü'ne Yılmaz Çelik atandı.
Umre ziyaretinde hastalanması ve tadavisinin uzun sürmesi nedeniyle 65 yaşını doldurması sonucunda 15 Şubat 2013 tarihinde emekli olan eski Şalpazarı İlçe Müftü'sü Abdurrahman Küçük'ün yerine Erzincan-Kemah Müftüsü Yılmaz Çelik atandı.
 
Yılmaz Çelik Kimdir;
1978 Giresun doğumlu. Yağlıdere Kanlıca Köyü İlkokulunu bitirdikten sonra ortaokulu Hendek, liseyi Giresun İ-H-L’de bitirdi. 2002’de Marmara İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 2010 yılında Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe ve Din Bilimleri Din Psikolojisi A.B.D’de “Genç ve Yetişkin Evlilerde Kıskançlığın Din Psikolojik Tahlili” adlı tezi ile bilim uzmanı oldu. 21. Dönem Haseki İhtisas kursunu 2008’de başarı ile tamamlamıştır. 1997’de hizmetine başlamış olduğu Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatının farklı kademelerinde çalıştıktan sonra 25 Ekim 2010 tarihinden itibaren Kemah Müftüsü olarak görev yapmaktadır.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
galip gülbahar 05325826386 11 yıl önce

Umarim giden müftüler gibi imamlari uyuyun benle aranizi iyi tutun size birşey olmaz mantigi olmaz diye imamlari basibos birakmaz

Avatar
Mehmet Mertoglu 11 yıl önce

Hayirli olsun.Hos geldiniz.Yeni gorev yerinizde basarilar dilerim.

Avatar
Adem Muhçu 11 yıl önce

Faydalı hizmetler yapacağına gönülden inanıyorum. Hoşgeldiniz diyor, bu gönül hizmetinde başarılar diliyorum.

Avatar
Ahmet DEMİR 11 yıl önce

Çalıştığı yerlerde hayırlara vesile olacak işler yapmış ve milletin sevgisini kazanmış yeni müftümüze görevlerinde başarılar diliyorum. Şalpazarımıza hayırlı olsun.