Öne Çıkanlar vefat spor Ağasar Şalpazarlılar derneği Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği.Gökhan ipek.turgut ipek İstinye

Şalpazarı İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan'dan yarı yıl mesajı.
Şalpazarı İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan’ın 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı, yarı yıl tatili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Saygıdeğer anne-babalar;
Birinci dönemde karnelerindeki düşük notlarından dolayı, çocuklarınıza olumsuz tutum ve davranışlar göstererek, üzüp, onların şevk ve azimlerini kırmayınız. Onların başarılı olması, sizin onlara göstereceğiniz sevgi ve hoşgörü ortamında sorunları paylaşıp, çözüm yolları aramanıza bağlıdır. Bu nedenle onları şefkat ve merhamet duygularınızla motive edip, bağrınıza basınız. Onları tatil dönüşü okullarına dinlenmiş ve moral depolamış olarak gönderiniz. Biz de devletimizin tüm imkanları ile öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim alması için elimizden geleni fazlası ile yapmaya hazırız.

Sevgili Öğrenciler;
Yarıyıl tatiline girerken, almış olduğunuz düşük ve zayıf notlarınızı düşünerek üzülmeyiniz. Zira ikinci dönemde, başarısız olduğunuz dersleri telafi edeceğiniz uzun bir süreniz var. Tatilde bolca dinlenip,ders ve okul stresinden uzaklaşıp, ailelerinizle sevgi ve saygı ortamı içerisinde bulunarak hem kendinizi, hem de ailenizi mutlu edebilirsiniz. Almış olduğunuz düşük ve zayıf notlardan dolayı, öğretmenlerinize asla kırgın olmayınız. Kendinize ve öğretmenlerinize daima güveniniz.Ayrıca yarı yıl tatilini fırsat bilerek bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum.Kitap okuyarak zihinlerinizin daha da güçlü olacağına inanıyorum.

Kıymetli Öğretmenler;
Sizler öğrencilerinizi; sevgiye, birlikte çalışmaya; öğrenmesini öğrenmeye, okuduğunu anlamaya, kavramaya; analiz ve sentez yapmaya; kişilikli ve bilinçli olmaya; başarıyı aramaya, değerlendirmeye ve yönlendirmeye; öğrenciyi merkez yapmaya; akla ve mantığa, çağdaş ve demokratlığa, en uygun ve dinamik bir eğitim-öğretim vererek, onları yetiştirmektesiniz. Bu konuda asla şüphemizin olmadığını belirtmek isterim.Çünkü;bizlerde bu aşamalardan geçenler olarak sizlere bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum. Ayrıca 1.dönemdeki üstün çalışma azminizden ve fedakârlıklarınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyor; bu iki haftalık yarıyıl tatilinde bütün öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.           
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.