Öne Çıkanlar Büyükşehir Tosya davet Kırklareli Kurban bayramı

Şalpazarı esnaflarından Ali Bayram 2. fırını açtı.



Şalpazarı Dereköy mahallesi Milletvekili Mustafa Demir Caddesi'nde Saray ekmek fırınının sahibi Ali Bayram  Tepebaşı'nda Saray 2 adını verdiği 2. Fırını açtı. 
Açılış törenine emekli İmam Cevat Demirtaş'ın yaptırdığı dua ile başlandı. Açılış kurdelesini Şalpazarı İlçe Kaymakamı Cevdet Bakkal, İlçe Emniyet Amiri Murat Ersen, Şalpazarı eski Belediye Başkanı Mehmet Muhçu ve Emekli imam Cevat Demirtaş kestiler.

Açılışa katılanlar arasında Şalpazarı Kaymakamı Cevdet Bakkal, Şalpazarı İlçe Emniyet Amiri Murat Ersen, Eski Beld. Başkanı Mehmet Muhçu, Emekli İmam Cevat Demirtaş,İl Meclis Üyesi ve Şalpazarı Esnaf Odası Başkanı Murat Yılmaz, CHP Şalpazarı İlçe başkanın Gürsel Bektaş,Şalpazarı Akp İlçe Başkan Vekilleri Aydın Karagöz ve Fatih Yılmaz,Tarım, İlçe Müdürü Reşat Baş, İlçe Yazı İşleri Müd. Mustafa Bektaş, Mal Müd. Ahmet Kandil , ÇPL Müd. Kemal Türkmen, Köy ve mahalle muhtarları, çok sayıda esnaf ile vatandaşlar bulundu.

Havanın kar yağışlı olmasına rağmen açılışa katılımın yüksek olduğu gözlendi. 







Haber: Mustafa Özcan


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
havvayolcuoğlu 12 yıl önce

hayırlı olsun alikardeş bolkazançlar

Avatar
ali bayram 12 yıl önce

Ali kardeşim yeni fırının hayırlı uğurlu bereketli olsun Dereköy Derneği Genel Sekreteri Ali BAYRAM

Avatar
Atakan Kurtkaya 12 yıl önce

ALLAH yardımcınız olsun ve kazançlarınızı bereketlendirsin.

Avatar
cengiz karal 12 yıl önce

allah işlerinde hayırlı bereketler versin hayırlı olsun kardeşim