Öne Çıkanlar Ekrem Cinkaya Çelige Deniz Seki Tuzla Belediyesi Hilmi Türkmen

 ŞALFED’den Derneklere Ziyaret

 

 

Ziyaretler İzmit Uzuntarla’da bulunan Kartepe Ağasar Kültür ve Yaşatma derneğinde yapılan sabah kahvaltısıyla başladı. 

Kahvaltılı bayramlaşma ziyaretine Kartepe belediye başkanı Şükrü Karabalık, Uzuntarla kamyoncular kooperatif başkanı ve Kartepe belediye encümeni Musa Demirtaş, Kartepe Ağasar Kültür ve Yaşatma derneği başkanı Mehmet Karagöz ile dernek yöneticileri ve üyeler katıldı. 

Şalpazarı Dernekler Federasyonu Başkanı Köksal durmuş ve Yönetim kurulu sırasıyla Gebze Darıca’da bulunan Darıca Ağasarlılar derneği, Şifa Mahallesindeki Tuzla Ağasarlılar derneği, Kartal Soğanlık’taki Fidanbaşı köyü derneği, Ortadağ’da bulunan Sinlice derneği, Sancaktepe'de Ağasarlılar derneği’ni ziyaret ettiler. Ziyaretler daha sonra Kirazlıtepe’de bulunan derneklerle devam etti.

ŞALFED Başkan ve yöneticileri Kasımağzı derneği, Aktaş yaylası derneği, Doğancı derneği, Dorukkiriş derneği, Dereköylüleri derneği, Geyikli derneği, Çamlıca derneği ve Sayvançatak derneğini ziyaret etti. Ziyaretlerde dernek başkanları ve yöneticiler federasyon ile derneklerin sıkıntılarını tartışırken, sorunların giderilmesi için neler yapılması gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulundular.  Ayrıca Şalpazarı’nın sıkıntıları da konuşulan konular arasındaydı.












banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.