Öne Çıkanlar Çelige PTT MTA davunlu obası Orhan Alışkan

ŞALFED Şalpazarı`nda iftar verdi.
İftar Programına RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan, İlçe Garnizon Komutanı  Mehmet Taşkın, Şalpazarı Amiri Bahri Söylemez, Şalpazarı Müftüsü Yılmaz Çelik, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ile, ŞALFED Başkan Yardımcısı ve Sayvançatak Derneği Başkanı Erol Yanık, Belediye Başkan Yrd. Faruk Beldüz, İlçe MEM Güner Cengiz, Trabzon Şalpazarlılar Dernek Başkanı Turgut Kahraman, Samsun Şalpazarı Ağasarlılar Derneği Başkanı Nurettin Balta, Sakarya Ağasar Şalpazarlılar Deneği Başkanı Yakup Taşkı, ŞALFED'te bağlı Dernek başkanları, Daire amirleri ile bazı Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaşlar katıldılar.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız'ın yaptığı selamlama konuşmasının ardından, Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan da yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi. Herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Birlik ve beraberliğimizin göstergesi olan Mübarek ramazan ayının son ifatarını yapmış bulunuyoruz. Ben bugüne kadar emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Özellikle burada erganizasyonda emeği geçen Belediye'ye Kaymakamlığa ve Hayırsever vatandaşlarımıza, böyle bir organizasyonu sağlayan ŞALFED'te teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik beraberlik İstanbul'da ve burada da devam eder. Sayın Rektörümüz' e de kalkıp geldi, bizi şereflendirdi çok teşekkür ediyorum. Herkese hayırlı akşamlar ve hayırlı bayramlar diliyorum dedi.

RTE Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman da bir selamlama konuşma yaparak organisayonda emeği geçenlere teşekkür ederek herkese hayırlı bayramlar diledi.

İftar yemeğinin sonunda İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik'in yaptığı yemek duası ile İftar programı sona erdi.


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.