Öne Çıkanlar Engin Çırakoğlu TULAŞ İbrahim Karagül Hasan Keskin Şalpazarı

Proje tabanlı beceri yarışması
Şalpazarı Çok Programlı Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğrencileri ‘Doğanın Geri Dönüşümü’ adlı projeyle ilde düzenlenen proje tabanlı beceri yarışmasında tasarım ve uygulama hizmetleri alanında Trabzon il ikincisi olarak büyük bir başarıya daha imza atmışlardır.
 Nihal KÜÇÜK ve Tuğba KARAGÜL adlı öğrencilerin önderliğinde 11 Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğrencilerinin hazırladığı projeye meslek grubu öğretmenleri Sibel UZ, Rukiye İNCE ve Halil AKÇAY danışmanlık yapmışlardır.



 Doğanın Geri Dönüşümü adlı proje hikaye kartı tekniğinde hazırlanmış, hazırlama aşamasında sanat etkinlikleri ve atık materyaller kullanılmıştır. Projedeki amaç; duyu organlarına hitap ederek, görsel zenginlikleri kullanıp çocuklara kitap sevgisi kazandırmaktır.
Haber: chemist
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasankeskin 13 yıl önce

ÇPLisemizin öğretmen ve öğrencilerini tebrik ediyorum.

Avatar
ERSİNKAYA 13 yıl önce

bu yıl bayagı bereketlı gectı...yılın meyvelerı bırer ıkıser dokuluyor. emegı gecen tum ogretmen ve ogretıcılere basarılar, ogrencılerımıze de bu guzel konuyu guzel bır sekılde ısledıklerınden ve bu basarıyı getırıklerınden oturu tebrıklerımı sunar basarıların devamını dılerım.