Öne Çıkanlar Binali Yıldırım Erol Kaya Ekrem Cinkaya Giresun Sinan Aktaş

Okul Ziyaretlerine Geyikli İlk ve Ortaokulu’nda Devam Edildi.
Kaymakam Yıldızhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav ve beraberinde ki heyet, Okul Müdürü, Öğretmenler, Konuk Üniversite Öğrencileri ile okulun eğitim ve öğretim durumu hakkında bir toplantı yaptılar.

Öğretmenlere eğitim seviyesini yükselterek ortak sınavlarda başarılı olabileceklerini söyledi.İngilizce ve Matematik derslerinde bazı sıkıntılar olduğunu bu alanda çalışmalar yapılarak başarılı olunabileceğini ifade etti.

Sınıfları dolaşan Kaymakam Yıldızhan; Öğrencilere derslerine çok çalışmalarını, bol bol kitap okumalarını, derslerine çok çalışarak karnelerinde yüksek notlar almalarını söyledi. Bir sınıfta toplanan yardıma ihtiyacı olan öğrencilere ayakkabı, bot ve mont dağıtımı yapıldı.

Kaymakam Yıldızhan; Eğitim ve öğretimin kalitesini yükseltmek için ne gerekiyor ise yapılacağını ifade etti. Geyikli Ana Sınıfı’nda ki minik öğrencileri de ziyaret eden Kaymakam Yıldızhan, bu gün onlara oyuncak yardımı yapıldığını ve onların imkanlardan daha çok faydalanması gerektiğini söyledi.Öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyen Kaymakam Yıldızhan günün anısına hatıra fotoğrafı çektirerek Geyikli’den ayrıldı.













Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.