Öne Çıkanlar Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı MHP geyikli.şalpazarı Eğitim seti

Muhammet Baltadan Bayram ziyareti.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar' ın yardımcısı  Muhammet Balta Şalpazarı Ak Parti ilçe Başkanlığında vatandaşlar ve Parti mensupları ile bayramlaştı.

Şalpazarı'nı ziyaret eden Muhammet Balta İlçesi Kaymakam vekili Allaatin Aktaş ve beraberindeki ekip sırası ile Şalpazarı Garnizon komutanılığında Garnizon komutanı ve Daire Amirleri ile bayramlaştı daha sonra Şalpazarı  Şalpazarı ilçe Emniyet Amirliğine Bayramlaşmaya giti.

Muhammet Balta ve beraberindeki ekip çarşıda esnaf ve vatandaşlar ile bayramlaşarak, Ak Parti İlçe Başkanlığına  geçerek burada Parti mensupları ile bayramlaştı ve sohbet etti.

Çevre ve şehircilik bakanı ilçe başkanı Metin günay'ın makamında yaptığı kısa konuşmanın ardından ilçe başkanına Metin Günay'a İlçe'nin sorun olup olmadığını sordu. Başkan Metin Günay ise Muhammet Balta'ya Parti mensuplarının sorunlarını kendisine yazılı olarak ulaştıracağını söylemesi üzerine ilçemizden ayrıldı.

Muhammet balta 'yı  Geyikli Belde Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, Şalpazarı İl Meclis üyesi Murat Yılmaz, Trabzon Ak Parti İl Başkan  yardımcısı Nevzat Çabuk, Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkan'ı Metin Günay, Eski Belediye Başkanı Mehmet Muhçu ile Parti mensuplarıda ve kalabalık bir halk topluluğu karşıladılar.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.