Öne Çıkanlar İbrahim Karagül Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu

''Memleketimin Yöneticileri İstanbul'da“
Sabah saat 08:00 sularında İstanbul-Tuzlaya inen, Şalpazarı'ndan gelen 40 kişilik kafile Tuzla'da Belediye başkan yardımcısı Ahmet Çabuk'un Tuzla Belediyesi'nin Kaplıca Sosyal Tesisleri'nde verdiği sabah kahvaltısına katıldılar.

Tuzla Belediyesi'nin Kaplıca Sosyal Tesisleri'nde yapılan sabah kahvaltısına, Eğitim Derneği Başkanı Hasan Keskin, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, İstanbul'a gelen Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Şalpazarı Dernekler Federasyonu (ŞALFED) Başkanı Semih Durmuş ve bazı dernek yöneticileri katıldılar.

Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, "Tüm imkanlarımızla Şalpazarı'lı hemşehrilerimin yanındayım" dedi. Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız da, Ahmet Çabuk'a hizmetleri için teşekkür ederek küçük bir tablo hediye etti.

Daha sonra sancaktepeye geçen kafile, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ortadağdaki Sancaktepe Belediyesi Bervaze Sosyal Tesisleri'nde kafile'ye öğle yemeği verildi.

Öğleden sonraki programda ise saat 17:00 de İstanbul boğazında tekne turu yapıldı. Yapılan tekne turundan sonra akşam da Şalpazarı'lı İşadamı Erhan Kekeç'i ziyaret ettiler ve Erhan Kekeç'in sahibi olduğu
Asia Royal Suite otel de Erhan Kekeç'in vermiş olduğu dayanışma yemeğine katıldılar.

Kafile konaklamak için Tuzla İçmeler tesisleri'ne geçerek istirahate çekilmesi ile programın 1.'günü sona erdi.

Dernek başkanı Hasan Keskin yaptığı açıklamda, Soma'da meydana gelen Maden patlaması nedeniyle cumkartesi akşamı yapılacak olan gecede, canlı yayın ve eğlence bölümü kaldırıldığını, yapılacak gece tasavvs, istişare toplantısı şeklinde geçeceğini söyledi.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.