Öne Çıkanlar Cemal Bayram Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım 3150 TL

Kur'an Çiçeklerinden yıl sonu Etkinliği.
Şalpazarı İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik, Düzenlenen Yıl sonu Progamı'nın açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi. Şu an aramızda bulunamayan sayın İlçe Kaymakamımız Zihni Yıldızhan’a ve beraberindeki heyete , ilçe esnaflarımıza, eğitimleri ile ilgilenen öğretmenlerine ve  idarecilerin hepsini kutluyoruyorum. Burada emeği geçen bütün herkese huzurlarınızda teşekkür ederim dedi.

O4-06  Yaş grubu çocukların eğitimleri ile bire bir ilgilenen vefakar eğitimci öğretmenlerin en başında gelen Şalpazarı Ç.P.L Müdürü sayın Kemal Türkmen’in eşi Emine Türkmen’in üstün gayretleri ile uzun bir eğitim maratonunda geçen zaman içerisinde bizlere ve çocuklarımıza çok büyük vefakarlık örneği gösterdi, kendilerine nekadar teşekkür etsem azdır. Eylül ayı başında başladıkları eğitim mücadelesini Mayıs ayının sonunda taçlandırmasını bildiler.

İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik'in konuşmasının ardından, minik öğrenciler öğretmenlerinin onlara öğrettikleri, Namaz, Abdest,
32 farz bilgilerinin anlatılması ve dualar, ilahiler, okunması ile devam etti. Daha sonra Minik öğrenciler, Kur’an Çiçekleri Sınıfı, Semazen, mehter takımı gösterileri ve sergiledikleri çeşitli oyunlar ile izleyenleri büyülediler.













banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.