Öne Çıkanlar MİS kasımağzı Muzaffer Durmuş ŞALFED Şalpazarı

Kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi programı.
2011 Yılında uygulamaya konulan 2. dönem 5 yıllık, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programının başvuruları 11.03.2011 tarihi itibari ile başlamış olup, 45 gün sürecek ve 25.04.2011 tarihinde sona erecektir.
Ekonomik yatırımlar için % 50 hibe desteği gerçek kişiler için 150.000 TL.tüzel kişiler için 600.000TL’dir. Başvurular, güncel ÇKS belgisi aldıktan sonra, makine satış bayilerinden veya danışmanlardan temin edilecek diğer başvuru evraklarının doldurulmasından sonra Tarım İl Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. 

Program kapsamında kabul edilen başvurular, 2011 yılı uygulama rehberi kriterlerine göre puanlanacak ve puan sırasına göre tahsis edilen bütçe doğrultusunda, kazananlar ve yedekler belirlenecektir. Kazananlar ile Tarım İl Müdürlüğü arasında, hibe sözleşmesi imzalamak üzere davet edileceklerdir. 
        
2011 YILINDA İLİMİZDE HİBE DESTEĞİ VERİLECEK MAKİNA VE EKİPMANLARIN BAZILARI ŞUNLARDIR:
 
1. Arıcılık Makine ve Ekipmanı
2. Basınçlı Sulama Sistemlerinin kurulması
3. Canlı Balık Nakil Tankı
4. El Traktörü
5. Motorlu Tırpan
6. Pülverizatör
7. Silaj Makinesi
8. Soğuk Hava Tesisatlı Taşıma Aracı
9. Süt Sağım Ünitesi ve Soğutma Tankı
10. Yem Hazırlama Makinesi
11. Su ürünlerinde buzlama makinesi
12. Balıkçı gemilerinde soğuk depo
13. Su ürünleri için kuluçka dolabı
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.