Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı vefat İstiklal Marşı spor

Kaymakam Yıldızhan Proje Hizmet Bürosu'nu Ziyaret Etti.
Kaymakam Yıldızhan Proje Hizmet Büro'su ziyaretinde, yaptığı açıklamda; ”Kısa bir zamanda eski adliye binası'nın kullanılmayan bu zemin kat'ını yaşlılara hizmet etmek üzere güzel bir görünüme kavuşturduk. Burada personellerimiz tarafından Proje kapsamında hizmet sunulan yaşlı vatandaşlarımızın eşyaları yıkanıp, ütülenmektedir. Ayrıca personellerimiz burada gidecek oldukları yerlerin önceden planlarını yaparak eksiklerini tamamlamaktadırlar, Proje için kiralanan araç ve şoförü ile birlikte gidecekleri yerlere varmaktadırlar'' dedi.

Kaymakam Yıldızhan, personellerimize gittikleri yerlerde'ki insanların çok hassas olduklarını ve onlara karşı duyarlı davranmaları hususunda da uyarılarda bulundu.

Kaymakam Yıldızhan; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hurşut Akgün'den yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi alarak, Proje ile ilgili eksikliklerin de bir an önce giderilmesi konusunda talimat verdi. Bu Proje'nin örnek bir Proje olduğunu ifade eden Kaymakam Yıldızhan, buna benzer projelerinde yapılması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi ve herkese iyi çalışmalar diledi.






banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.