Öne Çıkanlar Binali Yıldırım 3150 TL Aktaş Yaylası Derneği Erol Kaya Ekrem Cinkaya

Kaymakam Yıldızhan İHL ve Anadolu Lisesi’ni Ziyaret Etti.
İlk olarak Şalpazarı Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Kaymakam Yıldızhan, yardım dağıtımının akabinde Lise’nin yeni yapılan bölümlerini gezdi.

Kaymakam Yıldızhan; ”Eski Lise binasının modern bir görünüme kavuşturularak İlçemize kazandırılması çok güzel oldu.Yeni yapılan kütüphane ve masa tenisi  bölümleri'ni çok beğenen Kaymakam Yıldızhan, diğer okullarımızın da hemen hemen aynı görünüme kavuştuğunu söyledi. İnşallah buradan başarılı öğrenciler mezun ederek, onları güzel ünversitelerde görürüz”, dedi.

Daha sonra İmam Hatip Lisesi’ne geçen Kaymakam Zihni Yıldızhan ilk olarak ders işleyen 12/A Sınıfını ziyaret etti.

Kaymakam Yıldızhan; Öğrencilere Pazar günü gerçekleştirilen YGS ‘nin nasıl geçtiğini sordu ve başarılı olmanın kendi ellerinde olduğunu, zamanlarını çok iyi değerlendirerek güzel bir Üniversite'ye yerleşmelerini istediğini ifade etti.

İmam Hatip Liseleri'ne Üniversite yolunun açıldığını belirten Kaymakam Yıldızhan, kendilerininde İmam Hatip mezunu olduğunu, birçok Daire Amirlerininde İmam Hatipli olduğunu “sizlerde bu mevkilere gelebilmek için çok çalışmalısınız ve başarmalısınız”, dedi.

Yardım dağıtımı ile sona eren program sonrası, Öğretmenler Odasında çay içip, sohbet edildi.













Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.