Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı ŞALFED Kadırga Ağasar

Kaymakam Cafer Sönmez göreve başladı.
Eylül ayı başında yapılan atamalar sonucu Isparta-Yenişarbademli İlçe Kaymakamlığı görevinden 3. Derece Kadrolu Şalpazarı Kaymakamlk görevine atanan Cafer Sönmez bugün İlçemizde göreve başladı.

Şalpazarı İlçe daire amirleri, Şalpazarı İlçe Kaymakamlık görevine atanan ve göreve başlayan Kaymakam Cafer Sönmez'e tanışmak ve hoş geldiniz ziyareti gerçekleştirdiler.

Cafer Sönmez:

1978 de Kahramanmaraş Afşin'de doğdu. İlk ve ortaokulu Gaziantep ve Van'da okudu. Sonrasında Elbistan EML Elektrik Bölümünü bitirdi ve özel sektörde elektrik bölümü üzerine çalıştı. 1996 yılında Erciyes Üniversitesi Yozgat İİBF İşletme bölümünü kazandı. Mezuniyetinden sonra üç yıl süreyle özel sektörde muhasebe müdürü ve personel müdürü olarak çalıştı. 2005 yılında Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğünün sınavını kazandı ve Devlet Muhasebe Uzman Yardımcısı olarak memuriyete başladı. 2008 yılında uzmanlığı tamamlayarak Devlet Muhasebe Uzmanı ünvanını aldı. 2010 yılında İçişleri Bakanlığının Kaymakamlık sınavını kazanarak 98. dönem Zonguldak Kaymakam adayı olarak atandı. Zonguldak ilinde il stajı,  Eskişehir ilinde teftiş stajı ve Elmadağ'da kaymakamlık refekatında bulundu. Devamında Kayseri Yeşilhisarda vekalet görevi yaptı. Ardından Virginia Commonwealt Üniversitesinde dil eğitimi, Washington Türkiye Büyükelçiliğinde büyükelçilik stajı ve Amerika idari birimlerinde sistem incelemeleri yaparak bir yıl süreyle ABD de bulundu. Yurda dönmesinden sonra Kayseri Tomarza'da vekalet görevi yaptı. Evli ve üç çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.




banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.