Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı vefat İstiklal Marşı spor

KARSAMED Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nden döndü.


Karadeniz Sağlık Mensupları Derneği'nin (KARSAMED) 300 kurbanı dağıtmaları için gönüllü olarak kurban bayramının birinci günü (25.10.2012) Demokratik Kongo Cumhuriyeti'ne giden, Şalpazarı Toplum Sağlığı Merkezi doktorlarından İlhan Günaydın eşliğinde 17 sağlık personeli bugün 30.10.2012 akşam saatlerinde Trabzon'a döndü.

Dr. İlhan Günaydın'ın verdiği bilgiye göre, kurban etlerinin dağıtımından sonra da 1000 tane hasta taramasında bulunarak, hastalara ilaç verdiklerini ve çocuklara oyuncak, şeker, çikolata dağıttıklarını söyledi.

Kongo'lu vatandaşların ve çocukların sıcak ilgisi ile karşılandıklarını görünce çok mutlu ve sevinçli olduklarını ifade eden Günaydın, "yapılan yardımın ne kadar yerinde olduğunun farkına vardık" dedi.
























Haber: Mustafa Özcan.




banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan GÜRMAN 11 yıl önce

YERİNDE BİR UYGULAMA GİDEN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM.

Avatar
Mustafa Bektaş 11 yıl önce

Bu hizmeti veren arkadaşları tebrik eder,başarılarının devamını dilerim.

Avatar
NABİ ÇÖMEZ 11 yıl önce

AFRİKAYA GİTMEK ORALARDA İNSANLIK ADINA BİRŞEYLER YAPMAK ÇOK ÇOK GÜZEL BİR FİİLİYAT HARİKA BİR EYLEM HELAL OLSUN TEBRİKLER