Öne Çıkanlar Engin Çırakoğlu TULAŞ İbrahim Karagül Hasan Keskin Şalpazarı

 İlçemizde Gazi'ler Günü Törenle Kutlandı.
Şalpazarı Belediye Başkan yardımcısı Gazi Cevat Özdemir, Gaziler adına, günün anlam ve önemini belirten nir konuşma yaptı. Atatürk İlkokulu öğrencisi Sibel Gülay yine günün anlam ve önemi ile ilgili okuduğu  “GAZİLER” adlı şiirin ardından tören sona erdi.

Tören sonrası Gaziler ve aile'leri ile tören katılan protokol topluca ğle yemeği için İlçe Halk Eğitim Merkezi’nde bir araya geldiler.

Yemekte Beşikdüzü Kaymakamı ve Şalpazarı Kaymakam Vekili Alaattin Aktaş gaziler gününe özel bir konuşma yaptı.

Kaymakam Aktaş yaptığı konuşmada; ”Öncelikle tüm gazilerimizin gaziler günü kutlu olsun.Bu vatan için vücutlarından yaralanmış olan tüm gazilerimiz bizim için elbetteki çok değerlidir.Çünkü;biz herhangi bir  parmağımıza bir iğne batırsak acısına dayanamayız,fakat onların yaşadıklarını tarif etmek mümkün değildir.Tabii ki Şehitlik Allah(c.c.)’ın ve Melekler’inin direk şahitlik ettiği bir mertebedir. Aynı şekilde gazilik ise o nişaneyi üzerlerinde taşıdıkları sürece birbirinin aynısıdır. Gazilerimiz devletimiz tarafından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı himayelerinde her konuda desteklenmektedir. Bizler de gazilerimize tekrar  geçmiş olsun diyor, tüm gazilerimizi ve şehit ailelerimizi bu gaziler günü hasebiyle canı gönülden selamlıyorum,” dedi.

Törene Beşikdüzü Kaymakamı ve Şalpazarı Kaymakam Vekili Alaattin Aktaş, İlçe Garnizon Komutanı Mehmet Taşkın, İlçe Emniyet Amiri Ferda Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa Bektaş, Gazi Cevat Özdemir, CHP İlçe Başkanı Ünal Özen, Şalpazarı Kütüphane Müdürü Sami Kayar, A.YA.S.M.L Müdürü Nurşen Demir,, Beşikdüzü Atatürk Sağlık Meslek Lisesi Müdür'ü Mustafa Demir, Şalpazarı Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Muhammet Karabayır, İlçe Tarım Müdürü Reşat Baş, ÇPL Müdürü Kemel Türkmen,  Milli Eğitim Şube Müdürü Enver Kabataş, Daire Amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.




















banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.