Öne Çıkanlar Engin Çırakoğlu TULAŞ İbrahim Karagül Hasan Keskin Şalpazarı

İlçe Halk Eğitim yöresel kıyafetler sergisi açtı.
İlçe Halk Eğitimin açtığı sergiye, Kaymakam Soner Zeybek, Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, İlçe Karakol Komutanı Selahattin Ural, İlçe Emniyet Amiri Murat Ersen, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav,
Şalpazarı Ayten Yılmaz Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Nurşen Demir, İlçe Tarım Müdürü İsmet Karabayır, ÇPL Müdürü Kemal Türkmen, Şalpazarı İmam Hatip Lisesi Müdürü Hayrullah Akçay, Tapu Sicil Müdür vekili Ömer Sağlam, Kaymakamlık Yazı işleri Müdürü Mustafa Bektaş, İlçe Mal Müdürü Ahmet Kandil, Şalpazarı Atatürk İlköğretim Müdürü Muhammet Karabayır, İlçe Halk Eğitim Müdürü Zeki Bayraktar ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Sergi İlçe Halk Eğitim Müdürü Zeki Bayraktar'ın davetlilere hoş geldin konuşması ve ardından Şalpazarı Kaymakamı Soner Zeybek'in açılış kurdelesini kesmesiyle başladı.



İlçe Halk eğitim Müdürü Zeki Bayraktar, Şalpazarı Haber'e yaptığı açıklamada kursa 7 Mart'ta başlandığını, üç aydır modülde eğitim yapıldığını, daha önce Trabzon olgunlaşma enstitüsü ile ortaklaşa yürütülen Avrupa Projesi kapsamında çentik ve kaytan dokuma kursu açıldığını ve 14 kursiyerin eğitim görerek sertifika almaya hak kazandığını belirtti.




Emine Kekeçoğlu da yaptığı açıklamada, bu kursun açılış nedeninin yöresel kıyafetlerimizin ve eşyalarımızın herkesin değişik şekilde kullanabileceği şekilde hazırlandığını ve kısıtlı süreye rağmen kısa zamanda hazırladıklarını belirtti.





















banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.