Öne Çıkanlar Beykoz vali Bişi kentsel dönüşüm Şalpazarı Eğitim ve Kalkınma Vakfı

Fidanbaşı Derneğinden Erhan Kekeç'e tam destek.
Merkezi İstanbul-Kartal-Soğanlık mahallesinde bulunan Fidanbaşı Köyü Kültür Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği bugün MHP Kartal Belediye Başkan adayı Erhan Kekeç ile tanışma ve istişare amaçlı kahvaltılı bir toplantı düzenlendi.

ŞALFED Başkanı Semih Durmuş ve ŞALFED'e bağlı dernek başkanlarının katıldığı ve saat 10:00'da başlayıp 12:00'da sona eren kahvaltılı toplantı, Dernek Başkanı Salih Kanbut'un açılış konuşması ile başladı.

Dernek Başkanı Salih Kanbut yaptığı açılış konuşmasında; “Şalpazarlı,
içimizden birisi, komşu köylümüz, akrabamız bir arkadaşımıza, kardeşimize çıkmış olduğu yolda sonsuz başarılar diliyoruz. Yanında olduğumuzu hissettirmek için; Federasyonumuza bağlı dernek başkanlarımızla birlikte bugün burada bu programda buluştuk.

Bugün mutluluklarımızdan ikincisini yaşıyoruz. Bir tanesi'ni belirtmek istiyorum, içimizden birisi,
Şalpazarlı, kardeşimiz, akrabamız canımız, bir kardeşimiz olan Harun Özdemir, hiçbir Şalpazarlı aday olmazken bir anda ortaya çıktı. Bunun gururunu yaşıyoruz.

Harun Özdemir Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı olduğu zaman bu gururu bu salonda hep birlikte yaşamıştık. Kendisine bu medeni cesaretinden dolayı kalben teşekkür ediyorum.

Seçim sürecinde aday olamadı. Olsun, daha yaşı genç ilerki sürelerde başarılı olacağını ümit ediyoruz. Diğer ikincisi Üsküdar Belediye Başkanlığına bir Şalpazarlı kardeşimiz olan Av. Hilmi Türkmen kardeşimiz aday oldu.

Yine Kartal'dan bir başka Şalpazarlı kardeşimiz Erhan Kekeç MHP'den aday oldu. Bu kardeşlerimiz Şalpazarı'nın yüzünü güldürdü. Bu seçim sürecinde biz Şalpazarlı'lar olarak mutluluğumuz var. İnşallah 30 Mart 2014 akşamı, bu gururumuz mutluluğa dönüşecek. Her iki adayı da başkan olarak görmek istiyoruz" dedi.

Şalfed başkanı Semih Durmuş; “Şalpazarı Dernekler Federasyonu, Şalpazarı olarak bir atılımın, bir kabuk kırmanın, Türkiye’de  söz sahibi olmanın zamanı gelmiştir. Ve bunun göstergesi de, şu andaki Türkiye genelindeki adaylarımızdır. 2005 yılında Harun Özdemir başkanımızın kuruculuğu ile başlayan Federasyon çalışmalarımız, hamd olsun meyvesini vermeye başladı.

Üsküdar’da Av. Hilmi Türkmen olacağız, Kartal’da da Erhan Kekeç olacağız. Bizim için İstanbul metropolünde mikro milliyetçilik esastır. Şalpazarı'na hizmet eden, Şalpazarı'nın suyunu içmiş, Ağasar'ın derelerinde, çamurunda yoğurulmuş, İstanbul’a gelmiş isek, İstanbul’da hizmet etmeye aday isek, parti gözetmeyi bırakacağız. Adayımız kimse onun arkasında olacağız. Bu duyguları sandığa yansıtmamız gerekiyor.

Biz Federasyon olarak 21 Üye derneğimizle ile sayın başkanımız Erhan Kekeç’i Kartal’da, inşallah belediye başkanı olarak görmek istiyoruz. Bizden birisinin kapısını nasıl rahatlıkla açacağımızı, kendisiyle nasıl şu anda kahvaltıda sohbet ediyorsak, akraba komşuluk bağımız varsa, içimiz çok rahatsa, inşallah belediye başkanı olur ise bu belediyenin kapılarını çok rahatlıkla aşacağımızı, kendilerine sıkıntılarımızı ileteceğimizin bilincindeyiz.

Bu vesile ile nerde kendi değerimiz, nerede bir insanımız var ise, ona sahip çıkıp bunu da 30 Mart'ta sandıkta belli etmek durumundayız. MHP Kartal teşkilatı, şalpazarlı bir aday göstermiş, ona güvenmiş, bizde bu güveni . bu samimiyeti boşa çıkarmamız lazım.  Burada seçmen olan tün üyelerimizden, Erhan Kekeç başkanımıza destek vermelerini temenni ediyorum. Federasyon olarak bana'da en ufak bir görev düştüğünde, başkanımın yanında olduğumu belirtmek isterim.

Bizi ağırladığınız için Fidanbaşı derneğimize, başta yönetim kurulu'na başkanımız Salih Kanbut ve üyeleri olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Kahvaltımız hayırlara vesile olsun diyor, Erhan kekeç başkanımızı bu kutsal görev yolculuğunda yolun açık olsun Allah utandırmasın diyorum dedi.

MHP Kartal Belediye Başkan Adayı Erhan Kekeç; “Buradaki herkes ile inanıyorum ki bir akrabalık bağımız mutlaka vardır. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Bana kucak açtınız, destek verdiniz hepinizden Allah razı olsun. Ben bu yola çıkarken, aday adaylığı sürecinde bana sordular, bir destekçin varmı, bağlı bulunduğun dernek, grubun, sana arkanda destek olacak insanlar var mı diye. Bende evet var dedim, ben dedim Şalpazarlıların adayıyım, Trabzonluların adayıyım, bana dedim sahip çıkacaklar bunu burada görmekten, ilçe başkanıma, meclis üyesi adaylarıma göstermekten çok memnun oldum.

İşte burası Ağasar, işte burası Fidanbaşı, işte burası benim arkam, bunu herkes böyle bilsin. Çıktığımız bu kutlu yolda; inanın aday adaylığı döneminde gönlüm Sancaktepe’de Harun Özdemir abimle beraber attı, Üsküdar’da Hilmi Türkmen abimle beraber attı. Keşke Harun abimde aday olsaydı da tek yürek olsaydık. Benim bu adaylık sürecinde, bana desteklerinizi vereceğinizden eminim. Kendi köyümden çok bana destek verdiğiniz için, tüm Fidanbaşı köyüne teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantı Dernek Başkanı Salih Kanbut'un kapanış konuşması ile sona erdi.      

  Haber: Turan Uzun

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Erata 10 yıl önce

Şalpazarı ve Şalpazarlı olarak Toplumsal Arenada Artık Varız Bunun Meyvelerini Almaya Başladık Artık koltuk v Ankara bize çok yakın Adımlarımız Bunu Gösteriyor