Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı Ağasar Kadırga derneği

Eğitim Kültür Şenliği Yapıldı.
Şalpazarı Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde yapılan ve sunuculuğunu Gündüz bölümünde Erol Yanık, gece bölümünde ise Necati Selvitop'un yaptığı Eğitim Kültür Şenliği'ne yoğun bir katılım oldu.

Trabzon Şalpazarlılar Derneği Başkanı Turgut Kahraman yaptığı konuşmada; ”Böyle bir gecede siz değerli hemşehrilerimle bir arada bulunmaktan çok memnunum. Adından da anlaşılacağı gibi derneğimizin amacı eğitim ve kültüre hizmet etmektir. Bu geceyi düzenleme gayemiz ise derneğimizin kurulduğu günden beri öğrencilerimize yapmakta olduğumuz eğitim yardımlarını ve öğrenci sayılarını arttırmaktır. Bizler ve sizler birer eğitim gönüllüleri olarak gecemize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı hepinize teşekkür ediyorum”,dedi.

Belediye Başkanı Refik Kurukız yaptığı konuşmada; ”Öncelikle değerli protokol üyelerine,derneğimize ve vatandaşlarımıza katılımlarından dolayı şükranlarımı sunuyorum.Daha önce Akçaabat Kalıntaş’ta yapılan eğitime destek gecesi’nin ilçemizde yapılması için götürdüğümüz teklifi geri çevirmeyen dernek başkanımıza, yönetim kuruluna ve dernek üyelerimize teşekkür ediyorum. Belediye olarak desteğimizi sağladık. Ayrıca çok değerli ilçe esnafımızda elini taşın altına koyarak şenlik programının sponsoru oldular. Amacımız eğitim ve kültürümüz için gerekli çalışmaları yaparak, en önemlisi de böyle STK’lar sayesinde daha çok öğrenciye yardım etmektir. Eğitim ile alakalı her türlü organizasyonu desteklemeye devam edeceğimizi belirtmek istiyorum ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum”,dedi.

Beşikdüzü Kaymakamı ve Şalpazarı Kaymakam vekili Alaattin Aktaş'ta yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; ”Sevgili Şalpazarlılar ve misafirler hepiniz eğitime destek gecesine hoş geldiniz.Dernek Başkanımızın da verdiği bilgiler ışığında eğitime yaptıkları ve yapmaya devam ettikleri yardımlar çok önem arz etmektedir.Ancak eğitim ve öğretim sayesinde daha müreffeh seviyelere yükselebilir ve ülkemizin geleceğini inşa edebiliriz.Eğitim ve Öğretim için yapılan her türlü faaliyet gelecek nesillerimiz için çok önemli olmakla beraber Devletimizde eğitim ve öğretimi en ön planda tutmaktadır.Derneğimizin yardım yaptığı öğrenci sayısını artırmak amacıyla düzenlenen bu geceye yapacağınız yardımların yerine ulaşacağından kuşkumuz yoktur.Yapacağınız yardımlar yine sizlerin öğrencilerine ulaşacaktır.Bu duygu ve düşünceler ile Eğitime Destek Gecesi’nin hazırlanmasında emeği geçen Dernek Başkanı’na,dernek yönetim kuruluna,dernek üyelerine,Şalpazarı Belediyesi’ne,Sponsor olan ve bağışta bulunan değerli İlçe Esnafına ve katılımcılara teşekkür eder,iyi geceler dilerim”,dedi.

Çok kalabalık bir katılım olduğu gece, Beşikdüzü Kaymakamı ve İlçemiz Kaymakam Vekili Alaattin Aktaş’ın yaptığı bağış ile, başlattığı Eğitime yardım kampanyasını, vatandaşlarımız tabip ederek yaptıkları yardımlar ile  Eğitim'e Destek kampanyası'na destek oldular. Gece de elde edilen gelirlerin 129 üniversite öğrencisine burs olarak dağıtılacak.

Trabzon Şalpazarlılar Derneği'nin düzenlediği ''Eğitim ve Kültür Şenliği'si Yöresel sanatçılar ve Folklor ekibi eşliğinde gece saat 01:00'a kadar devam etti.

Trabzon Şalpazarlılar Derneği'nin düzenlediği ''Eğitim ve Kültür Şenliği''ne Şalpazarı Kaymakam vekili Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, Şalpazarı İlçe Emniyet Amiri Ferda Yılmaz, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurkız, Vakfıkebir Hastahane Müdürü Mustafa Demirbaş, Eski Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Eski Geyikli Belediye Başkanı Ahmet Yüksel Gülay, CHP Şalpazarı İlçe Başkanı Ünal Özen, Belediye Başkan Vekili Mustafa Özendi,Şalpazarı Belediye Meclis üyelerinden Mehmet Muhcu, Muzaffer Şekerci, Osman Buğaz, Hasan Karabayır, Tarbzon Büyükşehir Belediye Meclis üyesi muzaffer Bayraktar, Trabzon Belediye Meclis üyesi Fatih Yılmaz, Şalpazarı Mhp İlçe Başkanı Mehmet Sakallıoğlu, İlçe Başkan Yardımcısı  Naci Özkan, İlçe merkezinde bulunan okul müdürleri Daire Amirleri ile STK üyeleri ve çevre ilçelerden gelen vatandaşlar katıldılar.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yaşar uçar 10 yıl önce

Muhteşem bir organizasyon du emeği geçenlerden ve yardım edenlerden ALLAH razı olsun

Avatar
Birol Ergül 10 yıl önce

Gülzeldi