Öne Çıkanlar Yusuf Usta Trabzon Erol Yanık rekolte jest

Değirmenlerimiz tehlike altında..


Şalpazarı Çamlıca köyünde 2010 tarihinde yaşanan sel faleketi sonucu meydana gelen tahribat nedeniyle Çamlıca köyü içinden gelen derenin yanık sapağında DSİ'nin yapmış olduğu istinat duvarlarının dereye birleşmesinde duvarın kısa kalması nedeniyle söz konusu duvarın 2-3 metre daha uzatılması gerekmektedir. Kuvvetli bir yağmurda sular değirmenin içine dolmaktadır.

Birgün tekrar doğacak bir sel falaketi sonucu tarihi değirmenin tehlike ile karşı karşıya kalmış durumda. İlçemizdeki bir çok köyde bulunan benzer değirmenlerin gerekli çevre düzenlenmesi ve istinat duvarlarının yapılmasıyla acilen koruma altına alınması gerekmektedir.

Bu konuda başta köy muhtarlarımız olmak üzere yetkililerin gereken hassasiyeti göstererek gerekli çalışmaların yapılmasını bekliyoruz.











banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.