Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Şalpazarı Şalpazarı Haber Ağasar Adem Yazıcı

Cumhuriyet Bayramı İlçemizde de kutlandı.
Mustafa Kemal ATATÜRK'ün 29 Ekim 1923'te Cumhuriyeti ilan etmesinin 90. yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Bayramı İlçemizde'de törenle kutlandı.

Ayten Yılmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Çok Programlı Lisesi bahçesinde devam edilen törende bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı.İlçemiz Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı halkın ve öğrencilerin bayramını kutladılar.

Kaymakamı Zihni Yıldızhan, günün anlam ve önemini belirten konumasında, ”Bugün Türk Devleti;Cumhuriyet sayesinde demokrasisinin ve millet iradesinin verdiği güçle, uluslar arası camiada önemli bir yere sahip olmuş, bölgesindeki gelişmelerde aktif rol oynamış, " yurtta sulh, cihanda sulh " düsturuyla iç ve dış tehditleri bertaraf etmesini bilmiş, İleri medeniyet yolunda hızlı ve kararlı adımlarla ilerleyen ve Cumhuriyetin 100. yaşında dünyanın en gelişmiş ilk 10 ülkesi arasında olacaktır”,dedi.

Öğrenciler tarafından okunan günün anlam ve önemini belirten şiirlerden sonra, 2013-2014 öğretim yılında yapılan şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere ödül töreni yapıldı.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı tören geçidi ve folklor ekibimizin gösterileri ile sona erdi.


























banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.