Öne Çıkanlar MİS İbrahim Sarı kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş

Çamkiriş ile Kireç Mahalleleri birbirine bağlandı.



Şalpazarı Belediyesi'nce 5 Eylül 2011 tarihinde ihalesi yapılan ve Kireç Mahallesi ile Çamkiriş Mahallesi'ni birbirine bağlayacak olan JUL İnşaat Makine İmalat Enerji Mühendislik Turizm Sanayi Tic. LTD.ŞTİ tarafından 07 Ekim 2011 tarihinde yapımına başlanan 10 metre genişlikte ve 58 metre uzunlukta ön gerilmeli inşa edilen köprünün dereden yüksekliği ise 13 metre. 07 Ekim 2012’de bitirilmesi hedeflenen köprü Şalpazarı Belediyesi’nin yoğun çalışmaları sonucu korkuluklar hariç hedeflendiği tarihten 5 ay önce bitirildi.

Köprünün çevre yolları altyapısı ve kamulaştırılan arsaları ile Belediyeye yaklaşık 900 bin TL’ye mal olması bekleniyor.

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir’in Bakanlığı döneminde 350 bin TL ödenek gönderilen köprü 700 bin TL'ye ihale edilmişti.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gültekin cömert 12 yıl önce

bu köprüye projeden bitimine dek her türlü emeği geçenlere teşekkürler inşallah devamı çevre yolu olur. iyi yapılan her iş her zaman iyidir.

Avatar
şevki karadağ 12 yıl önce

Belediye başkanımız sn Fehmi Cengiz beye çok teşekkür ediyorum.kısa bir sürede bu işin üstesinden geldi.şalpazarı için bu yol çok önemli.özellikle çarşamba günü tıkanan çarşı merkezi bu sayede daha rahat olacaktır.Bir an önce tam faaliyete geçmesi diğeiyle.