Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı vefat spor Tuzlaspor

Ali İbrahimAğaoğlu Anaokulu Yıl Sonu Sergisi Açtı.
Şalpazarı Ali İbrahimAğaoğlu Anaokulu, Anaokulu okul ailebirliği vatandaş ve velilerle kaynaşmasını sağlamak, Okulu çevreye tanıtmak, Okul öncesi eğitimde farkındalık oluşturmak ve minik öğrencilerimizin el becerilerini sergilemek amacıyla yıl Sonu Sergisi Açtı.

Kaymakam Zihni Yıldızhan açılan sergi  ile ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi; Açılan serginin veliler ve okul dayanışmasına güzel bir örnek olduğunu, Öğrencilerin atıl hale gelmiş ürünleri işleyerek onları yeniden el marifetleri ile canlandırması amacıyla düzenlenen serginin amacına ulaşması temennisinde bulunarak, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaymakamımız Zihni Yıldızhan, Okul bahçesinde öğretmen ve öğrencilerin yetiştirdiği sebze ve meyveleri görünce bu çalışmanın da çok anlamlı olduğunu söyledi. Öğretmenlere, okul çalışanlarına teşekkür etti ve iyi çalışmalar diledi.

Ali İbrahimAğaoğlu Anaokulu'nun düzenlemiş olduğu yıl sonu sergisi'ne, Şalpazarı İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan, İlçe Garnizon Komutanı Mehmet Taşkın, Belediye Başkan Vekili Mustafa Özendi, İlçe Emniyet Amiri Ferda Yılmaz, Daire Amirleri ve Vatandaşlar katıldılar.














banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.