Öne Çıkanlar Şalpazarı Yusuf Usta Binali Yıldırım Zehra Sayal yangın

Akkese Yaylasında Kaza.
Edinilen bilgiye göre, Gökçe köy'de Ali Köse (Kelcu Baki'nin oğlu) Şalpazarı Belediye Encümen Üyesi Mehmet Muhçuya ait 61 PB 166 Plakalı araç ile bugün öle saatlerinde Kadırga'dan Beşikdüzü'ne giderken Akkese obası başında yolun çakıllı olması ve çakıl çekmesi nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Takla atan araç altta bulunan araba yolunu da aşarak yaklaşık 65 metre yuvarlandığı belirtildi.

Ali Köse'nin kaza sonrası Kadırga'da bulunan Mehmet Muhcu'yu telefonlan aradığı belirtildi. Kazanın yaşandığı yere gelen Mehmet Muhçu ve arkadaşları tarafından Vakfıkebir Devlet Hastahanesine kaldırılan Ali Köse yapılan muayeneler sonucunda ufak tefek sıyrıkların dışında herhangi birşeyininin olmadığı ve taburcu edildiği belirtildi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eren can turan 10 yıl önce

Geçmis olsun