Öne Çıkanlar istanbul Şalpazarı Engin Çırakoğlu çelige obası hıdırellez bahar bayramı

Acısu Hıdırellez Kültür ve Bahar Şenliği yapıldı.
Sunuculuğunu Erol Yanık’ın yaptığı ve yöresel sanatçılarımızdan Ali Tarhan, Sebahattin Yanık, Serdar Kumaş, Yamaç, Hüseyin Aydın (Çayan) ve Çamlıca Kız Folklor ekibi'nin sahne aldığı şenliğe katılan vatandaşlar havanın da güzel olması ile doyasıya eğlendiler.

Buyıl 24.'sü düzenlenen Acısu Hdırellez Kültür ve Bahar Şenliği saat 10.00 da yöresel sanatçılardan Ali Tarhan'ın sahne alması ile başladı.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Şalpazarı İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Eski MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın ve Tuzla Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Çabuk birer konuşma yaptılar.

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Örs,  Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Trabzon Milletvekili Koray Aydın,  Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Vakfıkebir Ak Parti İlçe Başkanı Kenan İskenderoğlu, Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Şalpazarı Belediye Meclis Üyeleri Muzaffer Şekerci, Mehmet Muhcu, Mustafa Özendi, Ahmet Kıran, Hasan Karabayır, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Bayraktar, Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay, Şalpazarı Muhtar Derneği Başkanı Mustafa Demirbaş, Vakfıkebir Devlet Hastanesi Müdürü Mustafa Demirbaş, Trabzon Şalpazar’lılar Dernek Başkanı Turgut Kahraman, Başkan Yardımcısı Abdurrahman Halcı, Çok sayıda Mahale Muhtarı katıldı.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.