Öne Çıkanlar istanbul Siyaset Harun Demir Sinlice Hasan Keskin

30 Ağustos Zafer Bayramı ilçemizde'de kutlandı.
30 Ağostos Zafer Bayramı kutlamları bu gün saat 08:30'da Uzm.Jandarma Çvş.Kamil Kılıç yönetiminde Atatürk İlkokulu bahçesindeki Atatürk Anıtına çelenklerin konulmasıyla başladı.

Atatürk ve onun silah arkadaşları ile aziz şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunarak Bayrak göndere çekildi.
 Yapılan Tören'de Uzm. Jandarma IV.Kad.Çvş.Şaban Akmeşe günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı ve J.Er Fatih Gün ise bir şiir okudu.

İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Garnizon Komutanı J.Kd.Bçvş.Mehmet Taşkın ve Belediye Başkanı Fehmi Cengiz törene katılan protokolün ve vatandaşların bayramını kutladılar.

Kaymakamlık Makamında İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan'ın Garnizon Komutanı J.Kd.Bçvş.Mehmet Taşkın ve Belediye Başkanı Fehmi Cengiz ile birlikte tebrikleri kabulu ve ikramda bulunulmasının ardından tören sona erdi.

Törene Katılanlar arsında Şalpazarı Kaymakam'ı Zihni Yıldızhan, Garnizon Komutanı Mehmet Taşkın, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, İlçe Emniyet Amiri Ferda Yılmaz, İl Genel Meclisi Üyesi Hüsnü Kaya, MHP İlçe Başkanı Hasan Karabayır  CHP İlçe Başkanı Ünal Özen  ile Şuba Müdürler, Okul müdürleri ve vatandaşlar katıldılar.









banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.