Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı Kadırga Ağasar ŞALFED

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı.
19 Mayıs Törenleri Sabah Saat 09.30’da Atatürk İlkokulu bahçesindeki Atatürk Anıtına çelenk konulmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başladı.

Hava muhalefeti dolayısı ile Şalpazarı ÇPL’de okul bahçesinde yapılması planlanan tören, ÇPL  Konferans salonunda kutlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav’ın günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Çeşitli faaliyetlerde başarılı olan; 25 Çok Programlı Lise, 17 İmam Hatip, 15 Sağlık Meslek Lise'si öğrencilerine, Kaymakam Zihni Yıldızhan tarafından başarı belgeleri verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, Şalpazarı’nda eğitime verdiği desteklerinden dolayı Kaymakam Zihni Yıldızhan’a şükran plaketi takdim etti. Kaymakam Zihni Yıldızhan'da İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav’a bir teşekkür belgesi verdi.

Törenin bir bölümü, Şalpazarı ÇPL ve Ayten Yılmaz Anadolu SML Kız Halk Oyunları Ekibilerince Okul bahçesinde bir gösteri yaptı.

Tören'e katılanlar arsında; Şalpazarı Kaymakam'ı Zihni Yıldızhan, Garnizon Komutanı Selahattin Ural, İlçe Emniyet Amiri Ferda Yılmaz, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, A.Y.A.S.M.L Müdürü Nurşen Demir, ÇPL Müdürü Kemal Türkmen, Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay, Şalpazarı Kütüphane Müdürü Sami Kayar, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldılar.
















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.