Öne Çıkanlar Cemal Bayram Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım Öztürk Mobilya

ŞALFED'ten Müftü Abdurrahman Küçük'e ziyaret..



Şalpazarı Dernekler Federasyonu (ŞALFED) Başkanı Köksal Durmuş, Başkan yardımcısı Erol Yanık ve Yönetim kurulu üyesi Ali Bayram ile birlikte Umre ziyaretinde rahatsızlanarak özel ambulans uçak ile Medine'den İstanbul Haydarpaşa Nümune Hastanesi'ne getirilen Şalpazarı İlçe Müftüsü Abdurrahman Küçük'ü hastanede ziyarette bulundu.

Halen yoğun bakımda yatan Müftü Abdurrahman Küçük ile görüş olmadığından kardeşi Yılmaz Küçük, oğulları Abdulkadir ve Yunus Emre Küçük ile yapılan görüşmede Müftü Abdurrahman Küçük'ün sağlık durumu ile ilgili alınan bilgide müftü  Abdurrahman Küçük'ün sağlık durumunun halen ciddiyetini koruduğunu beklemekten başka yapılacak bir şeyin olmadığını, tüm sevenlerinin dualarını beklediklerini söylediler.

ŞALFED Başkanı Köksal Durmuş ve Başkan yardımcısı Erol Yanık müftü Abdurrahman Küçük'ün kardeşi ve oğullarına geçmiş olsun dileklerinde bulunarak her zaman yanlarında olduklarını, yapılması gereken ne varsa yapacaklarını söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.