Öne Çıkanlar emekli Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı MHP geyikli.şalpazarı Eğitim seti

Karakısrak şenliği yapıldı.
Şenliğe katılan vatandaşlar sırası ile Sebahattin Yanık, Umut Ayvaz, Cesi, Aytekin Gülay ve Ağasarlı Gülveren'in kemençe ve türküleri ile akşam 16:30'a kadar doyasıya eğlendiler.

Doğancı Derneği Başkanı Orhan Alışkan, İskenderli Belediye Başkanı Ahmet Aktaş, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen ve Üsküdar Belediye Başkanı Yardımcısı Av. Hilmi Türkmen birer selamlama konuşması yaptılar.

Şenliğe katılanlar arasında, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Geyikli Beldesi Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, İskenderli Belediye Başkanı Ahmet Aktaş, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Av. Hilmi Türkmen, Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay, Çarşıbaşı İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel, Çarşıbaşı Öğretmen evi Müdürü İsmail Hakkı Güven, Çarşıbaşı İlköğretim okulu Müdürü Ertan Usta, eski Meclis Başkanı koruma müdürü Güngör Ataman, İşadamı Attilla Ataman, ŞALFED Başkanı Köksal Durmuş, ŞALFED Başkan yardımcısı ve Sayvançatak Köyü Derneği Başkanı Erol Yanık, Sinlice Dernek Başkanı Ali Erata, Dorukkiriş Köyü Derneği Başkanı Semih Durmuş, İstanbul Beylikdüzü Ağasarlılar Derneği Başkanı Erdal Kandil, Sakarya Ağasar Şalpazarlılar Derneği Başkanı Yakup Taşkın, Şalpazarı ve çevre ilçelerden çok sayıda vatandaş katıldı.

Sebattin Yanık'ın yaptığı Finalden sonra, Dernek Başkanı Orhan Alışkan yaptığı teşekkür konuşmasında, katılan vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekür etti ve Şenlik sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.