Öne Çıkanlar Zeki Çabuk Sisdağı Bahri Beldüz oto boya işçi alımı

Kadırga'nın Tadı Yok.
Şalpazarı Belediyesi ve Özkürtün Belediyesi ile ortaklaşa yapılması planlanan bu yılki Kadırga Otçu Şenliği sönük geçti. Dünya genelinde Müslüman ülkelere yapılan saldırı ve zulüm sebebiyle Özkürtün Belediyesi Otçu Şenliği'ne katılmama kararı almıştı. Bu sebebple Kadırga Şeniğide Sahne ve Protokol çadırı da kurulmadı.

Otçu Şenliğine katılan Protokol Üyeleri Cuma namazından sonra yaptıkları selamlama konuşmalarında birlik beraberlik mesajları verdiler. Doğancı Kız Foklör ekibi bir gösteri yaptı. Daha sonra Protokol üyeleri halkın içinde dolaşarak bir süre sohbet ettikten sonra Kadırga'dan ayrıldılar.  Vatandaşlar Otçu Şenliğine kendi aralarında otantik olarak devam etti.

Şenliğe;  Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Üsküdar Belediye Başkanı Av.Hilmi Türkmen, Trabzon
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç , RTEÜ Rektörü Prf Hüseyin Kahraman, Çanakçı Belediye Başkanı Tuncay Kasım, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, Ak Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Birgül Yılmaz, Üsküdar eski Belediye Başkanı Mustafa Kara, Tonya Eski Belediye Başkanı Ahmet Kurt, ŞLAFED Başkanı Semih Durmuş, ŞALFED'te bağlı Dernek Başkanları, Siyasi parti temsilcileri ile encümen üyeleri ile çevre il ve ilçelerden çok sayıda vatandaşlar katıldılar.















banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali uzun 10 yıl önce

Mahmut uzun a selamlar

Avatar
erdal 10 yıl önce

Aksine size katılmıyorum daha otantikti

Avatar
Yücel KAYA 10 yıl önce

Nihayet yıllar sonra dım tıssız, davul zurnalı bir Kadırga oldu. Olması gereken de buydu zaten. İyi ki etkinlikler iptal oldu da yıllardır özlediğimiz bir şenliği yaşadık.