Öne Çıkanlar Sevim Bayraktar Çanakkale Başkan adayı Hıdırellez Kültür Bahar Bayramı Şenliği Alattin Aktaş

Çamlıca Derneği kermes düzenledi
Çamlıca Köyü Derneği’nin geleneksel kermesi Kirazlıtepe’de yapıldı. Derneğin kız folklor ekibinin gösterisiyle başlayan kermes, ekibin dernek başkanı Şevki Çakır’a verdiği hediyeyle başladı.



Daha sonra Üsküdar belediye başkan yardımcısı Av. Hilmi Türkmen kısa bir konuşma yaparak kurdelayı kesti ve kermesin açılışını yaptı.



Başkan Şevki Çakır, kısa konuşmasında kendisine hediye veren folklor ekibine, onları yetiştiren anne ve babalara ve kermeste satılacak ürünleri hazırlayan kadın kollarına teşekkür etti. Daha sonra açılış töreni için gelen Hilmi Türkmen de şunları söyledi. “Biz Şalpazarlılar olarak, sivil toplum kuruluşlarının yapması gereken her şeyi yapıyoruz. Gecelerimizle, düğünlerimizle, kermeslerimizle, horonumuzla, yemeğimizle geleneklerimizi dolu dolu yaşıyoruz. Emeği geçenleri ve bu faaliyetlerde yalnız bırakmayan siz dostlarımızı tebrik ediyorum. Zaten bu işler köylüyle, komşuyla, eş dostla yapılır. Sağolun, var olun. Bugün de Çamlıca Derneğimizin kermesinde, hanım kardeşlerimizin el emeği göz nuruyla hazırladıkları ve geliriyle derneğin bir takım ihtiyaçlarının karşılanacağı güzel ve anlamlı bir faaliyette birlikteyiz. Hanım kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Allah ellerine, gözlerine dert vermesin. Cenab-ı Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın.”

Hilmi Türkmen’in konuşmasının ardından kurdela kesilerek kermes ziyaretçilere açıldı.





banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.