Öne Çıkanlar Mevsimlik işçi Ramazan Sugören Erol Yanık Zengintaşı

Aktaş Yaylası Derneği Kermes Düzenledi.


Dernek üyelerinden Mahmut Yılmaz’ın takdiminden sonra açılış konuşmasını dernek başkanı Mehmet Sayal yaptı. Sayal, derneğin kadın kolları başkanı Fatma Gören ve kadın kolları üyeleriyle kermeste emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Kermesin açılış kurdelasını Kirazlıtepe Mahalle Muhtarı Nazmi Yamaç, Aktaş Yaylası Dernek Başkanı Mehmet Sayal, Tok Mobilya'nın sahibi Mustafa Tokul,Sayvançatak Dernek Başkanı Erol Yanık ve Derneğin Kadın Kolları Başkanı Fatma Gören birlikte kestiler. 

Kermeste kadınların yaptığı değişik el emeği göz nuru el işi ürünleriyle yöresel yemekler sergilendi. Kermese ŞALFED Başkanı Köksal Durmuş ile Federasyona bağlı dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin yilmaz 12 yıl önce

Cok guzel amacina uygun ve umdugumuzun uzerinde bit kermes oldu emegi gecen herkese tesekkur ederim.birlikten bereket dogarmis.bir kez daha gorduk

Avatar
MEHMET SAYAL 12 yıl önce

NEŞELİ ve EĞLENCELİ BİR KERMES GÜNÜ YAŞADIK.BAŞTA BAYAN KOMİSYONU BAŞKANIMIZ FATMA GÖREN OLMAK ÜZERE KOMİTEYE ve KATKIDA BULUNAN EMEĞİ GEÇEN BAYANLARIMIZA,KATILIMDA BULUNAN TÜM DOSTLARIMIZA CANİ GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM..BİR BAŞKA ETKİNLİĞİMİZDE BULUŞMAK DİLEĞİ İLE SAĞLIK ve MUTLULUKLAR DİLİYORUM..