Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

3. Çocuk ve Gençlik Festivali'nin 2. Gününde Öğrenciler Edirne'yi Gezdi.
Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği'nin 24-27 tarihleri arasında düzenlediği 3.'cü Çocuk ve Gençlik Festivali'nin 2'ci gününde, Şalpazarı'ndan gelen misafir öğrenci ve öğretmen'ler Edirne'nin tarihi ve turistik yerlerini gezdiler.

Üsküdar Belediye'sinin tahsis ettiği araçla ile Edirne'ye giden kafile'yi, Şalpazarı'nın yetiştirdiği isimlerden olan Yüksel Yeşil İlköğretim Müdürü Burhan Kabataş tarafından karşılandı.

Kısa bir molanın ardından Edirne M.E.M'lüğünün tahsis ettiği klavuz eşliğinde Selimiye Camii, II. Beyazıt Külliyesi, Balkan Şehitliği, Saray içi, Şükrü Paşa Anıtı, Eski Camii gibi çok sayıda tarihi mekanlar ziyaret ettiler.

Edirne İl M.E.M sayın Hüseyin Özcan ve Edirne Karadenizliler Derneğinin katkılarıyla
Şalpazarı'ndan gelen misafir öğrenci ve öğretmen'ler akşam yemeği verildi. Yemeğin ardından M.E.M sayın Hüseyin Özcan, kafilede yer alan misafirlere çeşitli hediyeler verdi. Samimi bir havada geçen yemeğin ardından kafile, akşam saat 19:00'da Şehit Öğretmen Adnan Tunca İşitme Engelliler pansiyonuna geçerk dinlenmeye çekildi.

Çocuk ve Gençlik Festivali'nin 3'ci gününde kafile, sabah saat 04:00'de Çanakkaleye hareket ederek Çanakkale Şehitliğini gezecekler ve akşam saatlerinde İstanbul'a dönüş yapacaklar.

Haber: Serdar Yılmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.