Öne Çıkanlar Erol Kaya Ekrem Cinkaya Giresun Çelige Deniz Seki

Üsküdar Belediyesi idlib için kampanya başlattı.

Soğuk hava şartları altında yaşam mücadelesi veren İdlib’de ki savaş mağduru ihtiyaç sahipleri için Üsküdar Belediyesi ''Yetimin, mazlumun bir gülüşüne 4 mevsim sığar” Sloganıyla harekete geçti.

Üsküdar sınırları içinde bulunan STK Üyelerinin katılımlarıyla Üsküdar Belediyesi Hizmet binası mavi salonunda gerçekleşen toplantıda, Başkan Türkmen Kampanya ile ilgili yaptığı açıklamda ''Yetimin, mazlumun bir gülüşüne 4 mevsim sığar” diyoruz, İdlib için seferberlik başlatıyoruz.

Hedefimiz 100 Tır!
Kış şartlarının ağırlaşmasıyla İdlib'deki ihtiyaç sahipleri için, yeni kıyafetlerin yanında İyi durumda olan kışlık kıyafet, bot, battaniye, bez, kuru gıda ve çocuklar için çikolata, bisküvi, oyuncak yardımlarının yanında ayrıca, Çadır, Hasır, Soba ve yakacak yardımları için de ilgili hesap numaralarına "EFT/havale" yoluyla da destekte bulunabilirsiniz.

Haydi Üsküdar!
Soğuk hava koşulları altında yaşam mücadelesi veren İdlib'deki savaş mağduru ihtiyaç sahipleri için yapacak olduğunuz yardımlarınızı, Üyesi olduğunuz STK’lara, Mahalle muhtarlıklarımıza ve tüm belediye hizmet birimlerimize teslim edebilirsiniz. Silinmez bir kalemle kolilerin üzerine içinde ne olduğunu yazmanızı rica ediyoruz.

15 Şubat’a kadar devam edecek olan yardım kampanyası Tırlara yüklenerek 20 Şubat’ta Harem’den hep birlikte gönderceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.