Öne Çıkanlar Binali Yıldırım 3150 TL Aktaş Yaylası Derneği Erol Kaya Ekrem Cinkaya

Trabzon  Dernekler  Federasyonu İlçemizi ziyaret etti.
İstanbul’dan gelen Trabzon Dernekler Federasyonu Trabzon’un  Fethi’nin 552. Yıldönümü kapsamında, 26-29 Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul Feshane’de gerçekleşecek olan Trabzon Tanıtım Günleri hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Trabzon’un ilçe Belediyelerine ve Kaymakamlıklarına bir dizi ziyaret gerçekleştiriyorlar. Bu ziyaretler kapsamında da Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan’ı makamında ziyaret ettiler.
 
İstanbul Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Demir ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon’un ilçe Belediyeleri ve İlçe Kaymakamlarını makamlarında ziyaret ederek onlarla bilgi alışverişinde bulunuyorlar. Şalpazarı İlçemize gelen ekipte bulunan İlçemiz Akçiriş Köyünden Emekli Öğretmen Salim Şahin tarafından da göstermiş oldukları ilgi, alaka ve katkılarından dolayı İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan’a federasyon adına onur plaketi verdi.
 
İstanbul Trabzon Dernekler Federasyonu nezdindeki ekip önce Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan ile makamında bir süre sohbet etti. Daha sonra Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz'i ziyaret ederek karşılıklı fikir alış verişinde bulundular
.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.