Öne Çıkanlar Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Necmi Kandil Tevfik Uzun Ali Kandemir Avcılar dernegi

Feshane'de düzenlenen Trabzon Günleri 2. gün etkinlikleriyle devam etti.
Feshane'de düzenlenen Trabzon Günleri 2. gün etkinlikleriyle devam etti. Resmi açılışın saat 11.oo'de Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar başta olmak üzere milletvekilleri, İstanbul valisi, Trabzon valisi ile ilçe belediye başkanları ve kaymakamların katılımıyla yapıldığı etkinliklerde Şalpazarı standı yine renkli görüntülere sahne olurken önemli isimleri de misafir etti.

Etkinliklerin ilk iki gününde hafta arası olmasına rağmen ciddi bir katılım oldu. Cumartesi ve pazar günü de devam edecek olan Trabzon Günleri'ne hafta sonu katılımın üst düzeyde olması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.