Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar köy şalpazarı.agasar Çepni

UEYDER-UBD İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.
Uluslararası Eğitim Yöneticileri Derneği (UEYDER) ile Uluslararası Bilim Derneği (UBD) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Protokole, UEYDER Başkan'ı Muzaffer Öztaş adına, Trabzon İl Temsilcisi İrfan Ertav ile UBD Başkanı Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şefika Şule Erçetin imza koydular.

Protokol törenine Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Sever, Yomra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aydın Keleş, UEYDER üyeleri Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hayrettin Özdemir ve Enver Kabataş ile yüksek lisans öğrenimi yapan 50 Okul/Kurum yöneticisi katıldı.

Protokolün imza töreninde konuşan UEYDER Trabzon İl Temsilcisi ve Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, “Amacımız eğitimde yeni yaklaşımlara kılavuzluk etmek ve farkındalık oluşturmaktır” diyerek;  imzalanan işbirliği protokolünün UEYDER ve UBD başta olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı uğurlu olmasını dileğinde bulundu.

Protokol kapsamında ilk işbirliği çalışması Trabzon’da yapılacak. 8 Mart’ta Prof. Dr.Şefika Şule Erçetin, 3 program ile Trabzon eğitim camiasıyla buluşacak.

İlk program Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmen ve yöneticilerine yönelik “Küreselleşme ve Eğitime Etkileri”  konulu seminer olacak.

İkinci Program Trabzon Akçaabat Şehit Gökhan Uz Fen Lisesi öğretmen ve öğrencilerine yönelik, “Eğitimde Yeni Yapılanma ve Öğretmen Öğrenci Rolleri” adlı seminer, Üçüncü ve son program ise Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Trabzon Merkezde görev yapan yöneticilere yönelik “Eğitim Yönetimi ve Denetim Boyutunda Bilge Liderlik” Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü, Şalpazarı Kaymakamlığı, Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Uluslararası Eğitim Yöneticileri Derneği (UEYDER) ve Uluslar arası Bilim Derneği (UBD) işbirliği ile gerçekleştirilecek olan seminerlere UEYDER üyeleri ile tüm eğitim çalışanları katılabilecek.

08.03.213 Tarihinde yapılacak  Program akışı şu şekildedir;
1-Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı merkez okul Öğretmen ve yöneticilerine saat: 09.00 ‘'da ÇPL tolantı salonunda.
2-Akçaabat Şehit Gökhan Uz Fen Lisesi idareci Öğretmen ve Öğrencilerine saat:11.00’da Fen Lisesi toplantı salonunda.
3-Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı merkez okul-kurum yöneticilerine saat:14.00‘da Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü ek binası toplantı salonunda Prof.Dr. Şefika Şule Erçetin tarafından semiber verilecektir.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.