Öne Çıkanlar TULAŞ İbrahim Karagül Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi

Şalpazarı Eğitim Derneği'nden 4. Kampanya
Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği, Şalpazarı’nda faaliyet gösteren ilköğretim okullarına yönelik düzenlediği Eğitim Seti Kampanyası’nı 4. kez gerçekleştirdi. Dernek başkanı Hasan Keskin, kampanya ile ilgili şu açıklamada bulundu:

“Eğitim seti kampanyamızın ilkini 2011 yılında başlatmıştık. Üzerinde önemle durduğumuz husus yapılan hizmetlerin sürekliliği idi. Bu yıl bu çalışmayı 4. kez hayata geçirdik. Her yıl, İlçemizde 1.sınıfa başlayan yavrularımızın tamamına EĞİTİM SETLERİ hediye ediyoruz. 2014-15 Öğretim yılının setlerini de yine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim etmiş bulunuyoruz.

Müdürlüğümüzün gayretleriyle, bu dönemde okula başlayan 90 öğrencimize dağıtımı yapılacaktır. Böylece, dört yılda 500. öğrencimize ulaşmış bulunmaktan da mutluyuz.

Emeği geçen gönüllülere ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkürlerimle, öğrencilerimize başarılar diliyorum. Hayırlı olsun.





banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selma Demirci 9 yıl önce

Eğitim adına yapılan,tüm gönüllüleri tebrik ediyoruz