Öne Çıkanlar Ercüment Çömez Hilmi Türkmen Düzköy Sezgin Özdin Sisdağı

Şalpazarı Belediye'si Emekli Öğretmenleri Unutmadı.
Şalpazarı Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla en yaşlı emekli öğretmenleri Belediye'ye davet ederek Plaket’le ödüllendirildi.

Plaket töreninden önce çay ve kuru pasta ikram edilen öğretmenler, meslek yaşamlarından acı ve tatlı anılarını çektikleri zorlukları anlatılar. Eskiden öğretmenliğin bir hamallık işi kadar zor olduğunu, şimdi ise kaloriferli sınıflarda ders anlatıldığını söylediler.

Plaket törenine katılan Emekli Öğretmenler Mehmet Özdemir (Geyikli), Hasan Erata (Doğancı), Yusuf Karaca (Kasımağzı), Mahmut Kara (Üzümözü), Fevzi Güler (Gölkiriş), Ethem Yılmaz (Kalecik), "Şalpazarı Belediyesi'nin bizi böyle özel günlerde hatırlamasını ve bir araya getirmesinden mutluluk duyduklarını" belirttiler.

Emekli öğretmenlerin Plaketlerini, Şalpazarı Belediye Başkan Vekili Mustafa Özendi ile Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Karabayır ve Faruk Beldüz, Malmüdürü Ahmet Kandil, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fadime Cüre ile Tapu Kadastro Müdürü İsmet Kadıoğlu takdim ettiler.

Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdür kısa bir süre önce atanan Fadime Cüre burada gerçekleşen bu anlamlı gündeki duygularını anlatamadığını tıpkı emekli olan öğretmenler gibi emekliliği geldiği zaman Plaket alacağı günleri sabırla beklediğini bu organizasyon çok anlamlı olmuş düşünülerek düzenleyenlerde Allah Razı olsun dedi.

Başkan Kurukız Programa Telefonla Katıldı.
24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen plaket programına, Başkan Refik Kurukız telefonla bağlanarak, ''çok istemesine rağmen programa katılamadığını bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı ve teşekkür'' etti.
















banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.