Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

ÖDES Drama ve Sınıf Yönetimi Semineri Yapıldı.
KTÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tolga Erdoğan, Şalpazarı Atatürk İlkokulu Konferans salonu'nda saat:13.30’da  ilçemizde görev yapan tüm idareci ve öğretmenlere yönelik “Drama ve Sınıf Yönetimi Semineri” verdi.

Doç.Dr.Tolga Erdoğan, farklı bir anlatım tekniği kullarak, ilçemiz öğretmenlerine drama seminerini bölümler halinde anlattı. Öğretmenler ve öğrencilerin konuları daha iyi anlayabilmesi için işlenecek olan derslerde öğrenciye anlatılacak olanların bir oyun şeklinde uygulanması ile hafızalarında daha iyi kalabileceğini ifade etti. Bu sistemi de ilçemiz öğretmenlerine uygulamalı olarak anlattı.

Doç. Dr.Erdoğan, 1 saat 15 dakika'lık konferans'ın çok zevkli geçirdiğini ve Anlattıklarının'da eğitim ve öğretim açısından faydalı olması temennisinde bulundu.


Son bölümde ise; ilçemizde görev yapan tüm öğretmenlerimiz saat:15.30’da Atatürk Ortaokulunda  genişletilmiş zümre toplantısı yaptılar.

Ayrıca bu hafta ve gelecek hafta içinde İlköğretim Haftası etkinliklerinin tüm okullarımızda devam edeceği belirtildi.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.