Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Sezgin Özdin Sisdağı Ağasar Goşkinu

İlköğretim haftası etkinlikleri yapıldı.
Yapılan kutlama Programı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, Öğrenciler ile birlikte Atatürk İlköğretim Okulu bahçesindeki Atatürk Büstüne çelenk sunumu ile başladı.




Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından, sırası ile Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Muhammet Karabayır, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, Beşikdüzü Kaymakamı ve Şalpazarı İlçe Kaymakam vekili Alaattin Aktaş tarafından, günün anlam ve önemine yönelik konuşmalarla devam etti.

Öğrencilerin konuşmaları, şiirlerin okunması ve birinci sınıfa bu yıl başlayan öğrencilere hoş geldiniz çiçeğinin verilmesinin ardından programın birinci bölümü sona erdi.

İkinci bölümde Atatürk İlkokulu 4.sınıf öğrencileri sırası ile, İlçemiz Kaymakamı, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Belediye Başkanı ve İlçe Mili Eğitim Müdürünü makamlarında ziyaret ederek kısa süre sohbet ettiler. Yapılan ziyaretlerde öğrencilerimize çeşitli hediyeler ve ikramlarda bulunuldu. Ziyaretlerin bitiminde öğretmenler eşliğinde öğrenciler okullarına döndüler.

Programa katılanlar arsında, Beşikdüzü Kaymakamı ve Şalpazarı İlçe Kaymakam vekili Alaattin Aktaş, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Şalpazarı Garniyon Komutanı Mehmet Taşkın, İlçe Emniyet Amiri Ferda Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, İlçe Tarım Müdürü Reşat Baş, Mal Müdürü Ahmet Kandil, Kütüphane Müdürü Sami Kayar, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Bektaş, MHP İlçe Başkanı Hasan Karabayır, Ak Parti İlçe Başkanı Metin Günay, CHP İlçe Başkan'ı Ünal Özen, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hayrettin Özdemir, A.Y.A.S M.L'si Müdiresi Nurşen Demir, Beşikdüzü Atatürk Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Mustafa Demir, Şalpazarı Anadolu Lisesi Müdürü Zeki Bayraktar, Şalpazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Buket Kayıkçı Terzi, ÇPL Müdür'ü Kemal Türkmen, İHL Müdür Ahmet Karaçoban ile Öğretmenler ve Öğrenciler katıldılar.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Mertoglu Uzumozu Koyu Vakfi Bsk. 11 yıl önce

Serbest kiyafetleri nedeniyle ogtencileri cok yadirgadim.Bir forma,duzenli bir kiyafet daha guzel olurdu.Sokaktaki cocugun kim oldugunu bundan sonra bilmeyecegiz.Yani,ogrencimi,evden kacmis sokak cocugumu,v.s.Bana gore ogrenci serbest kiyafeti his etik olmamistir.