Öne Çıkanlar Büyükşehir Burdur Müftülüğü Tosya Beykoz Aliosman Şirin

Atatürk İlköğretim okulu 2012-2013 Eğitim Öğretim yılı yıl sonu etkinliği düzenledi.
Şalpazarı Atatürk İlköğretim okulu Konferans salonunda yapılan etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Okul Müdür'ü Muhammet Karabayır'ın yaptığı açılış konuşmasının ardından, Öğrencilerin hazırladıkları tiyatro gösterisi salonu dolduran  öğretmenler ve Öğrenci velilerince beğeniyle izlendi.

Atatürk İlköğretim okulu'nun kuruluşundan buzamana kadar okul'da görev yapan öğretmenler ile 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında, okulda yapılan etkinlik ve faliyetlerin anlatıldığı bir sinevizyon gösterisi yapıldı.

Son olarak Atatürk Orta okulu Korusu'nun söyledikleri şarkı ve türküler'in ardından program sona erdi.

Etkinliğe, Şalpazarı Kaymakam'ı Zihni Yıldızhan, Şalpazarı Emniyet Amir'i Ferda Yılmaz, Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdür'ü İrfan Ertav, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hayrettin Özdemir, Enver Kabataş, A.Y.A.S.M.L Müdür'ü Nurşen Demir. Kaymakamlık Yazı İşleri Müdür'ü Mustafa Bektaş, Mal Müdür'ü Ahmet Kandil, Öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velileri katıldı.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.