Öne Çıkanlar Ercüment Çömez Hilmi Türkmen Düzköy Sezgin Özdin Sisdağı

Atatürk İlköğretim okulu 2010-2011 Eğitim öğretim yılı yıl sonu gecesi yaptı.
Şalpazarı Atatürk İlköğretim Okulu’nun düzenlemiş olduğu 2010-2011 Eğitim öğretim yılı yıl sonu gecesi yapıldı.




Geceye katılan Şalpazarı karakol komutanı Selahattin Ural, İlçe Emniyet Amiri Murat Ersen,Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, ÇPL. Müdürü Kemal Türkmen, ÇPL Müdür Baş yardımcısı Osman Demirci, Şalpazarı Ayten Yılmaz Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Nurşen Demir ile çok sayıda öğrenci velileri katıldı.




Gece saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı. Okul Müdürü Muhammet Karabayır’ın kısa selamlama konuşmasının ardından Ergin Otkun'un yönetiminde öğrenciler tiyatro gösterisi yaptı. Daha sonra Özge Ural gitar çalarak şarkı söyledi, Serap Koç “Ben okumak istiyorum” adlı şiiri okudu, Batuhan Turan ve Arslan Muhcu kemençe çalarak yöresel türküler seslendirdiler. Daha sonra Atatürk İlköğretim Okulu’nun düzenlediği eşya piyangosu çekilişine geçildi.

Gece Şalpazarı Atatürk İlköğretim Okulu kız folklör ekibinin gösterisiyle sona erdi.






















banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.