Öne Çıkanlar Şalpazarı Hilmi Türkmen Ağasar Refik Kurukız Şalpazarı Haber

Şalpazarı Kaymakamlığı Personel İlanı.

TRABZON / ŞALPAZARI İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI MÜTEVVELLİ HEYETİNİN 08.05.2012 TARİH VE 18 SAYILI KARAR GEREĞİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI.

Şalpazarı İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aşağıda belirtilen nitelikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan Vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen “Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar” ve 4857 sayılı İş Yasası uyarınca şartları tutan adaylar arasından sınav ile iki (2) adet  “Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi” ve Bir (1) Adet Yardımcı Hizmet Görevlisi  unvanı ile   personel istihdam edilecektir.

1- ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER
A) GENEL ŞARTLAR
1-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
2-Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak.
3-Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak.
4-Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık- dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma,, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.”
5-Kamu haklarından mahrum bulunmamak
6-Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, askerlikle ilişkisi bulunmamak.

SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
B) ÖZEL ŞARTLAR
1- Yükseköğretim Kanunu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2010 veya 2011  Kamu Personel Seçme Sınavından KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak
2-Üniversitelerin 4 yıllık yüksek öğretim kurumlarından; Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler bölümlerinin herhangi birinden lisans diplomasına sahip olmak,
3- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut, akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak
4-Bilgisayar işletmenliği sertifikasına (Windows, Word, Excel, v.b.)  sahip olmak. İyi derecede bilgisayar bilgisine sahip ve  kullanabiliyor olmak.
5-Sosyal İletişim becerisine sahip olmak
6- En az 1 ( Bir ) yıldır Şalpazarı ilçesinde ikamet ediyor olmak.
7- İşin süresi daimi olup 2 ay deneme süresi vardır.

YARDIMCI HİZMET GÖREVLİSİ İÇİN
C) ÖZEL ŞARTLAR
1 – En az Lise Mezunu olmak
2- ÖSYEM tarafından yapılan 2010 veya 2011 kamu personeli seçme sınavından  KPSS P94 puan türünden en az 60 puan almış olmak.
3. En az B sınıfı sürücü ehliyete sahip olmak ve çok iyi araç kullanıyor olmak
4- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut, akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak
5- Sosyal İletişim becerisine sahip olmak
6-Bilgisayar kullanıyor olmak.
7- En az 2 ( iki ) yıldır Şalpazarı ilçesinde ikamet ediyor olmak.
8- İşin süresi daimi olup 2 ay deneme süresi vardır.

2-BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER
1-Sözleşmeli Personel İş Talep Formu
2-Bitirdiği okul veya çıkış belgesi fotokopisi
3-(T.C.Kimlik numaralı) Nüfus cüzdanı fotokopisi
4-Sosyal Yardım ve İnceleme görevlisi  için KPSSP3  sınav sonuç belgesi
5- Yardımcı Hizmet Görevlisi için KPSS 94  sınav sonuç belgesi
6- Bilgisayar işletmenliği veya eşdeğer belge fotokopisi

SINAVI KAZANAN ADAYDAN İSTENECEK BELGELER
1-2 adet vesikalık fotoğraf
2-Çalışmasına engel olmayacağını gösteren tam teşekküllü hastaneden heyet raporu
3-Adli Sicil Kaydı olmadığına dair Savcılıktan alınacak belge
4-Erkek adaylar için askerlikle ilgisi olmadığını gösterir belge

3-BAŞVURUYA İLİŞKİN BİLGİLER
1-Başvuruda bulunacak adayların Vakıf Başkanlığında yer alan İş Talep formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra imzalı ve fotoğraflı olarak, istenilen diğer belgelerle birlikte 18 Mayıs 2012 tarih saat 17:00’a kadar Şalpazarı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Hükümet Konağı Kat:5  Şalpazarı adresine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.
2-Başvuru sırasında Kurumumuz tarafından aranan belgeler incelendikten sonra eksik belgesi olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

4-BAŞ VURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ, SINAV SONUÇLARININ DUYURULMASI
1-Başvuruda bulunan adaylar arasından Sosyal Yardım ve inceleme görevlisi için  KPSSP3 Puanı en yüksek olan 6 kişi , Yardımcı Hizmet görevlisi için  KPSS 94  puanı en yüksek olan 3 kişi  ile mülakat yapılacaktır.
2-Mülakat yapılacak 6 (Altı) Sosyal yardım ve inceleme görevlisi ve 3 (üç) Yardımcı Hizmet görevlisi  listesi 22 Mayıs 2012 tarihinde Şalpazarı Kaymakamlığının resmi web adresinde (www.salpazari.gov.tr) ve Kaymakamlık ilan panosunda ilan edilecektir.
3- 22 Mayıs 2012 tarihinde Kaymakamlık binasında Mütevelli Heyeti tarafından oluşturulan komisyonca mülakatlar yapılarak Sosyal  yardım ve İnceleme görevlisi için 2 asıl 2 yedek, Yardımcı Hizmetli için  1 asıl 1 yedek  olmak üzere kazanan adaylar aynı gün açıklanacaktır.

4-Adayların evrakları üzerinden yapılan kontrollerde istenilen pozisyon için şartları uygun olmayan ya da yanlış beyan verdiği tespit edilen adaylar tutanağa bağlanarak işe alımı yapılmayacaktır.
5-Verilen süre içinde başvurmayan, başvurup işe alımı yapıldıktan sonra görevine başlamayan  ya da aranılan şartları taşımadığı, sonradan anlaşılanların işe alımları iptal edilip yerine yedek adaylardan alım yapılacaktır.
6- Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.

5-MÜRACAT YERİ ve İLETİŞİM BİLGÎLERİ
Müracaat yeri :Şalpazarı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Şalpazarı/TRABZON
Şalpazarı SYD Vakfı : 0462 891 11 88
İLANEN DUYURULUR : 08.05.2012
18 Mayıs 2012 Cuma günü saat 17.00 kadar http://app.aile.gov.tr/vakifilanadresine girilerek müracaat etmeleri gerekmektedir.


Kaynak: Şalpazarı Kaymakamlığı

http://www.salpazari.gov.tr






banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.